avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 758 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Probleme juridice în afaceri - ... modificarea clauzelor contractului
Discuție deschisă în Probleme juridice în afaceri - contracte între profesionişti

modificarea clauzelor contractului

În conformitate cu modificarile legislative impuse de HG nr.846/2017, respectiv cresterii orei de manoperala la valoarea de 11,4 lei/h incepand cu 01.01.2018, se poate modifica clauzele unui contract ”Executie lucrari”, in speta - modificarea valorii orei de manopera?
Cel mai recent răspuns: ContSters454516 , utilizator 10:35, 16 Ianuarie 2018
1 din 1 utilizatori consideră
acest răspuns util
Puteti notifica beneficiarului lucrarii intentia dvs. de modificare a contractului, sens in care se poate incheia un act aditional la contract care sa prevada aspectul care va intereseaza.
1 din 1 utilizatori consideră
acest răspuns util
Speta expusa de catre Dvs implica analiza contractului la care faceti referire si in functie de care se poate stabili sau nu incidenta dispozitiilor anterior mentionate. Este posibil ca, pentru o astfel de modificare sa pierdeti un contract. Totul tine de maniera de abordare a renegocierii, pentru ca in final, vorbim despre o renegociere contractuala chiar daca urmeaza sa incheiem un "simplu" act aditional.
Ultima modificare: Marți, 16 Ianuarie 2018
ContSters454516, utilizator

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Oug 79 Andreea944 Andreea944 Buna ziua, As dori o confirmare a ceea ce urmeaza : Societatea noastra are 20 de angajati, iar in urma noii legi trebuie sa desemnam un reprezentant legal ... (vezi toată discuția)
Modificare salariu din 01.01.2018 larisalaly larisalaly Buna ziua, Legat de modificarea salariului brut in contextul mutarii contributiilor de la S la A am inteles, avem timp pana pe 31 martie 2018 dar Daca am ... (vezi toată discuția)
Salariatii care au refuzat semnarea actului aditional de majorare a salariului brut s-au razgandit. cum procedez? Amedeea2005 Amedeea2005 SPETA: O parte din salariati au refuzat semnarea actului aditional la CIM de majorare a salariului brut in contextul transferarii contributiilor CAS și CASS ... (vezi toată discuția)