avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 646 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Executare silită Anulare executare
Discuție deschisă în Executare silită

Anulare executare

Buna ziua. Ce se intampla in cazul in care un debitor si-a platit de buna voie sulta (prin oferta reala urmata de consemnarea sumei in contul executorului) în cadrul unui proces de partaj, nestiind ca, cu cateva zile inainte i s-a deschis dosar de executare silita.
Ultima modificare: Marți, 16 Ianuarie 2018
Cezarsamsung, utilizator
Cel mai recent răspuns: ContSters454516 , utilizator 12:06, 16 Ianuarie 2018
In cadrul unei contestatii la executare silita, Debitorul poate face dovada efectuarii platii, datorand cheltuielile de executare silita, efectuate pana la data efectuarii platii de bunavoie, intrucat plata chiar de bunavoie fiind efectuata, s-a efectuat dupa ce se incepuse executarea silita.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Executare hotarare adi_09 adi_09 Am pierdut un proces cu o regie autonoma si sunt obligat la cheltuieli de judecata. Doresc sa execut de bunavoie hotararea, nu am mai facut recurs, astfel am ... (vezi toată discuția)
Executare silita cheltuieli de judecata din sulta Vilb Vilb Impreuna cu fratii mei, suntem trei si cu un frate vitreg am mostenit o garsoniera de la tata, fratele vitreg nu a vrut sa se prezinte amiabil si apoi a ... (vezi toată discuția)
Executare silita cheltuieli de judecata valneagu valneagu Buna ziua. Este cam impropriu zis \"executare silita\" pt. ca nu m-am opus platii sumei respective. In urma sentintei ramase definitiva si irevocabila mi ... (vezi toată discuția)