avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 802 soluții astăzi

Joi, 6 februarie, are loc evenimentul: AI Act: De la reglementare la implementare - Ghid practic de conformare pentru companii. Participă →

Forum Discuţii juridice Dreptul muncii - contract de ... Acordare c/v CO neefectuat
Discuție deschisă în Dreptul muncii - contract de muncă, demisie, salariu şi altele

Acordare c/v CO neefectuat

Buna ziua,
Rog sprijim pentru rezovarea urmatoarei situatii:
O salariata a intrat in concediu de maternitate cu 01.12.2015 si a intrat in CCC cu 01.04.2016. La implinirea celor 2 ani de CCC a solicitat incetarea CIM, respectiv cu 20.01.2018.
Pentru anul 2015 a efectuat CO, dar pt cele 3 luni de CM din 2016 , are dreptul la 5 zile CO.
Se poate acorda in ianuarie 2018, la incetarea activitatii, c/v CO neefectuat? Cum se opereaza in ReviSal?
Cel mai recent răspuns: Cornel Vasile , Consilier juridic 11:43, 17 Ianuarie 2018
Intr-adevar, la incetarea c.i.m. i se va compensa in bani zilele de CO neefectuate.

In REVISAL se opereaza incetarea c.i.m. si apoi se transmite la ITM.
Multumesc pt raspuns, dar nelamurirea mea este cum se opereaza in D112 neavand timp lucrat.
1 din 1 utilizatori consideră
acest răspuns util
Vedeti daca va ajuta acest link
[ link extern ]

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Salariat decedat in timpul cm. Silvia Dumitru Silvia Dumitru Buna ziua, Avem un salariat care a decedat ieri (03.04.2016).Concediu medical a adus pana la data de 31.03.2016.(mentionez ca avea 450 zile de concediu ... (vezi toată discuția)
Zile concediu restante invatamant katushka katushka Se dau urmatoarele date: - 4 iunie - 9 Oct 2016 - concediu maternitate - 10 Oct 2016 - 7 mai 2018 - CCC pana la 2 ani Care este baza legala pentru a ... (vezi toată discuția)
Compensare concediu de odihna neefectuat din anul 2017 Maria Constantinescu Maria Constantinescu Buna seara! Doresc sa stiu daca in cazul incetarii contractului de munca in anul 2018, in urma demisiei, angajatorul este obligat sa-mi plateasca ... (vezi toată discuția)