avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 776 soluții astăzi
Forum Discuţii contabile şi ... Contabilitate în general Modalitate de plata batuta gresit
Discuție deschisă în Contabilitate în general

Modalitate de plata batuta gresit

Buna ziua,

Au existat multe situatii in care atunci cand operatoarea casei de marcat emite bon, sa selecteze gresit modalitatea de plata. Spre exemplu, clientul plateste cu cardul, dar operatoarea emite bon fiscal CU PLATA CASH. Astfel, in casa de marcat noi ramanem cu suma platita DE FAPT PRIN POS, in minus. Cum se corecteaza? Ce documente trebuie intocmite? (precizez ca nu cunoastem identitatea clientului astfel incat sa anulam bonul gresit, sa emitem bonul corect si sa i-l inmanam)
Cel mai recent răspuns: Cabinet Expert Contabil , Contabil 22:32, 16 Ianuarie 2018
Proces verbal de corectie prin care justificati tipul de corectie, in cazul descris de dvs. modalitatea de incasare a fost tastata gresit in casa de marcat (cash in loc de card).Acest proces verbal il atasati la ''z-ul'' din ziua respectiva si inregistrati in contabilitate sumele corecte.
Ultima modificare: Marți, 16 Ianuarie 2018
Cabinet Expert Contabil, Contabil

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Bon fiscal marcat ca fiind incasat numerar, dar care a fost incasat prin pos (cu card-ul) Tamara1987 Tamara1987 Buna, Va rog mult sa ma ajutati si pe mine cu un raspuns asupra urmatoarei chestiuni:- am tastat pe casa de marcat un bon fiscal ca fiind incasat numerar, ... (vezi toată discuția)
Plata card emitere bon fiscal? LazarAlinaMihaela LazarAlinaMihaela Buna ziua, am un coafor si am avut o \\\\\\"mica problema\\\\\\" cu un client. Practic domnul a achitat cu cardul acum o saptamana plata unor servicii care ... (vezi toată discuția)
Emitere bon fiscal magda2015 magda2015 Bon fiscal marcat ca fiind incasat numerar, dar care a fost incasat prin POS (cu card-ul) - norma metodologica fiscala , nota contabila sau alte documente ce ... (vezi toată discuția)