avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 907 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept penal - probleme serioase cu ... Pot primi doua pedepse cu suspendare?
Discuție deschisă în Drept penal - probleme serioase cu dreptul

Pot primi doua pedepse cu suspendare?

In urma cu un an am fost judecat pentru mai multe fapte.furturi mai exact.am primit 1 an cu suspendare. In urma altor cercetari mi s-au mai gasit si alte fapte ( furturi ) din aceeasi perioada, si acele furturi s- au constituit in alt dosar in care sunt judecat acum. In urma celei de a2a judecati mai pot primi tot o pedeapsa cu suspendare?
1 din 2 utilizatori consideră
acest răspuns util
Daca sunt indeplinite conditiile de la art. 91, se poate dispune suspendarea.
Buna seara domnu avocat va rog frumos daca puteti sa ma ajutati si pe mine cu un raspuns.Am un dosar u suspendare de 8 luni si 3 ani de supraceghere si pe langa toate astea mai am si 4 dosare conducerere fara permis ultima fapta am comiso pe 19 decembrie 2019 .a rezultat ca mia dat 30 de zile arest la domiciliu am fost chemat pe 13 ianuarie 2020 pentru verificarea arestului la domiciliu din care a rezultat ca mia prelungit arestul la domiciliu inca 30 de zile este posibil sa mai primesc a doua suspendare va rog frumos daca vreti sa ma ajutati cu un raspuns va rog frumos daca se poate Va multumesc
Ultima modificare: Duminică, 19 Ianuarie 2020
, utilizator
Daca ati savarsit infractiunile in termenul de supraveghere, nu este posibil.
Adica sa inteleg ca nu mai poate sami dea cu suspendare?

De cand sunt an supravegere nu am mai comis nici o infractiune
a scris:

Adica sa inteleg ca nu mai poate sami dea cu suspendare?

Alte discuții în legătură

Trafic de droguri de risc Bart47 Bart47 Buna ziua ,in luna iunie am fost luat dupa strada d 1 echipaj de jandarmi si mi s a gasit in buzunar 0.7 grame (cannabis) s-a intamplat in Bucuresti,mi s a ... (vezi toată discuția)
2 condamnari macoal macoal buna dimineata!..intrebarea mea este urmatoarea....o persoana a fost condamnata la 2 ani si 6 luni cu suspendare pt furt dar in aceasta perioada este data in ... (vezi toată discuția)
Două condamnări. cât se execută din pedeapsă? sunt șanse să se scape de amândouă? eX3nna1 eX3nna1 Buna ziua, Am un prieten care a fost inculpat in doua dosare diferite. In primul a obtinut condamnare de 3 ani cu suspendare, iar in al doilea, a fost ... (vezi toată discuția)