avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 402 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Securitate şi Sănătate în ... Formular E 104 obtinere- de unde
Discuție deschisă în Securitate şi Sănătate în Muncă (fost Protecţia Muncii)

Formular E 104 obtinere- de unde

Buna seara,

Ma mut din tara si pentru asigurarea de sanatate in tara unde voi locui mi s a cerut formularul E 104. Eu am avut asigurare la CASMB apoi m am mutat la OPSNAJ. Formularul E 104 se va totaliza de catre ultima casa de asigurari unde sunt acum, sau trebuie sa cer de la ambele? Va multumesc!
Ultima modificare: Marți, 16 Ianuarie 2018
ioana_bucuresi, utilizator
Cel mai recent răspuns: ioana_bucuresi , utilizator 09:09, 17 Ianuarie 2018
Gasiti informatii aici: [ link extern ]
,,Persoanele care solicită formularul E 104 vor depune la sediul caselor de asigurări o cerere însoţită de următoarele documente,,... tot nu este clar la fiecare casa unde am fost asigurata sau la ultima, aceasta totalizand si ce a fost in urma?
Am aflat intre timp, se scoate de la ultima.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Formularul s1 nataliavlaicu09 nataliavlaicu09 Problema este in felul urmator: sotul meu munceste in Franta cu acte la zi, iar de curand am venit si eu cu fetita mea in varsta de 2 ani (si o luna). am fost ... (vezi toată discuția)
Vechime munca din strainatate IoanaDana IoanaDana Buna ziua, am lucrat in Portugalia pentru un an de zile, cu contract de munca, va fi acest an considerat sau nu ca si vechime in munca in Romania? De asemenea, ... (vezi toată discuția)
Obligatia platii asigurarilor de sanatate FotaCristian FotaCristian buna ziua, am un baiat nascut in 01.07.1991, a fost asigurat la casa OPSNAJ pana in anul 2010 cand a terminat liceul, dupa aceea a fost la facultate la zi pana ... (vezi toată discuția)