avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 701 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Asociaţii de proprietari / ... Vanzare uscatorie
Discuție deschisă în Asociaţii de proprietari / locatari

Vanzare uscatorie

Buna ziua stau intr-un bloc cu 4 scari, fiecare are cate o uscatorie care este parte comuna a scarii, nu avem asociatie de proprietari deoarece toate utilitatile sunt contractate individual pe apartament. Unii din scara ar dori sa vanda spalatoria, iar altii nu, as dori sa stiu care sunt conditiile de vanzare si ce anume trbuie de indeplinit, iar cei care nu doresc aceasta vanzare ce se intampla cu decizia lor.
Cel mai recent răspuns: ynocentta , utilizator 18:54, 16 Ianuarie 2018
Daca la nivelul condominiului nu exista infiintata asociatie de proprietari ,puteti demara procedura in temeiul disp cod civil
Este necesar sa obtineti acordul individual al tuturor proprietarilor care sa renunute la cota parte din partea comuna
Daca un proprietar nu este de acord cu cedarea cotei sale din partea comuna ,daca detineti motive intemeiate puteti sa incercati solutionarea in instanta

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Buna ziua, cum as putea proceda: in 2010 am semnat o intelegere ... leona777 leona777 buna ziua, cum as putea proceda: in 2010 am semnat o intelegere scrisa cu asociatia de proprietari sa imi dea spalatoria in schimbul unor lucrari pe care le-am ... (vezi toată discuția)
Uscatoria blocului cristta cristta In cazul in care parintii mei sunt proprietarii unui apartament, eu, fiica lor locuiesc in acel apartament, cum pot proceda in cazul in care unul dintre ... (vezi toată discuția)
Uscatorul de la bloc violetasaramet violetasaramet Stau la parter si langa mine este uscatoria care nu se foloseste ca uscator ci ca magazie de cateva apartamente. Blocul are 19 apartamente iar proprietarii de ... (vezi toată discuția)