avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 358 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Dreptul muncii - contract de ... contract de munca
Discuție deschisă în Dreptul muncii - contract de muncă, demisie, salariu şi altele

contract de munca

Buna seara,
Nepotul meu este elev in cls a XI a si vrea sa munceasca dupa ce implineste 18 ani mai exact peste o luna .As dori sa-mi spuneti daca este posibil si sa fie elev in acelasi timp (cursuri de zi nu seral) .El spune ca are timp pentru scoala.
Va multumesc.
Cel mai recent răspuns: Cornel Vasile , Consilier juridic 18:37, 16 Ianuarie 2018
Daca poate face asa ceva, atunci se poate angaja fara nicio grija.
Ultima modificare: Marți, 16 Ianuarie 2018
Cornel Vasile, Consilier juridic

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Pensia alimentara Mariiovladu Mariiovladu Daca copilul a intrerupt cursurile scolare avand varsta de 17 ani(avand pensie alim)...si la anul cand implineste 18 ani si vrea sa mearga din nou la ... (vezi toată discuția)
Pensie alimentara la 18 ani MarinD MarinD Buna ziua, Luna viitoare voi implini 18 ani si sunt elev in cls a XI-a. Va rog sa-mi spuneti cum sa procedez pt a-mi prelungi pensia alimentara si daca am ... (vezi toată discuția)
Indemnizatia pentru cresterea copilului omama2 omama2 Sunt 19 ani, copilul meu a nascut in Mai 2012, iar eu am lasat scoala in clasa XII-a, in 2010 Octombrie din cauza insarcinarii si nu am putut sa finalizez ... (vezi toată discuția)