avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 643 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Dreptul familiei sau probleme ... Procura minor
Discuție deschisă în Dreptul familiei sau probleme juridice de familie

Procura minor

Buna ziua, sunt despărțit și avem un copil, eu stau in uk, de asemenea și fosta, și vrea procura pentru copil sa o aducă aici in vacanța, însă adevarata intenție e sa sa rămână cu copilul aici, ceea ce nu sunt de acord, pentru ca eu o sa ma întorc in țara peste o perioada. Dacă ea îmi da procura sa o aduc, și sta pe perioada vacantei de vara, exista vreo posibilitate ca apoi ea sa nu mai vrea sa mi-o dea înapoi, și sa poată sa o țină aici? Trebuie consultate și legile din uk? Sau mai bine sa nu o aduc deloc? Menționez ca nu am fost căsătoriți cu acte, însă copilul e pe numele meu.
Cel mai recent răspuns: raluk0207 , utilizator 10:20, 17 Ianuarie 2018
Buna ziua,
Va sfatuiesc sa dati acea procura.
Daca veti refuza doamna se poate adresa instantei si va obtine acordul instantei.
Nu e procura. E declaratie.
Puteti sa dati aceasta declaratie pe o perioada limitata.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Ce pot face pentru a-mi aduce băiatul din vacanță înapoi în spania Adriana 3 Adriana 3 Buna ziua ,EU si fostul meu sot avem un baiat de 6 ani , suntem casatoriti legal ,dar de 3 Ani suntem despartiti ,EU locuiesc in spania iar el in romania ... (vezi toată discuția)
Este posibil sa imi ia copilul? seby18 seby18 buna ziua,am din nou nevoie de ajutorul dvs,am un copil minor care este in custodia tatalui el fiind plecat din tara.acum imi cere sa ii dau acordul meu pentru ... (vezi toată discuția)
Copilul pe numele tatalui, cu ce ma afecteaza in cazul separarii nefiind casatoriti ? Sarahdeea93 Sarahdeea93 Buna ziua!traiesc in concubinaj si am o fetita de 10luni.problemele sunt multe:tatal fetitei are probleme cu bautura,jocuri de noroc si un comportament ... (vezi toată discuția)