avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 880 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept civil - moşteniri, drept de ... Ce pot sa fac?
Discuție deschisă în Drept civil - moşteniri, drept de proprietate şi altele

Ce pot sa fac?

Locuiesc cu mama in garsoniera.Am grija de ea.Mama mea vrea sa facem un act notarial sa fie sigura ca dupa moartea ei fratiimei care au unde locui nu ma vor scoate in drum.Ce putem face?
Cel mai recent răspuns: raluk0207 , utilizator 21:56, 17 Ianuarie 2018
Dar ma poate ataca unul din frati in instanta pt. a cere parte?

gabyela a scris:

Se poate ataca contractul de intretinere?

raluk0207 a scris:

Cat timp mama traieste, dânsa este proprietarul apartamentului. Deci frații nu au nici o calitate să vă alunge.
Contractul de întreținere presupune că dvs o îngrijiți pe mama in schimbul apartamentului. La decesul dansei proprietar veti fi dvs.
Nu mai aveți de ce să dezbateti moștenirea pentru că nu mai există bunuri în patrimoniul mamei, la deces.

Tocmai v-am scris mai sus...

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Incheiere contract intretinere, intre bunic si unul din nepoti fara stirea celorlalti doi Crina70 Crina70 Buna ziua! Suntem trei frati (2 surori si 1 frate). Bunica( pe linie paterna) locuia singura intr-o casa in oras. Fratele meu, dupa casatorie, neavand unde ... (vezi toată discuția)
Testament Iondiaconescu500@gmail.com Iondiaconescu500@gmail.com Bună dimineața. Dacă mama mea îmi trece partea ei mie cu clauză de întreținere prin testament, după decesul dânsei fratele poate ataca testamentul ... (vezi toată discuția)
Buna ziua. ma numesc gheorghe cristian si as vrea sa va adresez ... Gheorghecristian663 Gheorghecristian663 Buna ziua. Ma numesc Gheorghe Cristian si as vrea sa va adresez urmatoarea problema: Tatal meu a primit un apartament de la mama lui, printr-un contract de ... (vezi toată discuția)