avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 394 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Şomaj, concediu creştere copil, ... Concediu sarcina si lauzie ianuarie 2018
Discuție deschisă în Şomaj, concediu creştere copil, asigurări sociale şi asistenţă socială

Concediu sarcina si lauzie ianuarie 2018

Buna seara!
Va adresez o intrebare legata de concediul pentru sarcina si lauzie .
Am intrat in concediu prenatal pe 18 decembrie 2017 . In ce sens ma afectează legea salarizării de la 1 ianuarie 2018? Se păstrează baza de calcul din luna decembrie sau imi va fi diminuata plată acesteia din cauza legii? Mentionez faptul ca după calculul vechi pentru luna ianuarie ar trebui să mi se viseze 1685 lei.

Alte discuții în legătură

Concediu sarcina si lauzie Anica85 Anica85 Buna seara! Sunt in concediu de sarcina si lauzie din decembrie 2017. Am un salariu brut de 2850 lei. Am luat pe luna respectiva 1975 lei. In luna ianuarie am ... (vezi toată discuția)
Concediu medical risc AndreeaRebegea AndreeaRebegea Buna ziua. Va rog sa ma ajutati cu un raspuns daca se poate. Eu ma aflu in concediu de risc maternal(valabil pana la sfarsitul lunii) si ar fi 90 zile de risc ... (vezi toată discuția)
Mod de calcul concediu prenatal Anomis 23 Anomis 23 Buna seara. Va rog sa ma lamuriti si pe mine cu privire la modul de calcul al concediului prenatal. Exemplific prin calculul concret facut de catre angajator ... (vezi toată discuția)