avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 371 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Şomaj, concediu creştere copil, ... luna de CCC a tatalui
Discuție deschisă în Şomaj, concediu creştere copil, asigurări sociale şi asistenţă socială

luna de CCC a tatalui

Buna seara, daca nu ma mai intoc la munca, dupa CCC, tatal este obligat sa isi ia ultima luna din concediul meu?sau oricare alta luna.Multumesc

Alte discuții în legătură

1 luna ccc pentru tata laura76c laura76c Buna seara. asi dorii sa stiu daca nu exista vre-o portita pentru ultima luna in care ar trebuii sa stea tatal cu copilul acasa. In Romania tatii nu sunt ... (vezi toată discuția)
Concediu crestere copil MadalinaDreghici MadalinaDreghici Buna ziua, am o intrebare...sunt in CIC..Copilul implineste 2 ani in data de 12 septembrie 2019 si sunt insarcinata in 3 luni..practic in data de 1 octombrie ... (vezi toată discuția)
Reincepere activitate dupa cic simales simales Buna seara.Daca copilul face 2 ani pe 15 august , care este data exacta de reintoarcere la serviciu ? Nu doresc stimulent si tatal nu isi ia ultima luna .Si ce ... (vezi toată discuția)