avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1002 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Dreptul muncii - contract de ... reincepere activitate dupa cic
Discuție deschisă în Dreptul muncii - contract de muncă, demisie, salariu şi altele

reincepere activitate dupa cic

Buna seara.Daca copilul face 2 ani pe 15 august , care este data exacta de reintoarcere la serviciu ? Nu doresc stimulent si tatal nu isi ia ultima luna .Si ce se intampla daca acea zi pica in zi nelucratoare ?Multumesc anticipat.
Cel mai recent răspuns: Cornel Vasile , Consilier juridic 06:56, 15 Iunie 2018
- daca tatal nu indeplineste conditiile de acordare a concediului si indemnizatiei pentru cresterea copilului atunci durata CCC pentru mama nu se mai diminueaza cu o luna de zile.
In speta, revenirea la munca se face in data de 16.08.2018.

- daca tatal indeplineste conditiile de acordare a concediului si indemnizatiei pentru cresterea copilului, indiferent daca solicita sau nu acest drept - atunci durata CCC pentru mama se diminueaza cu o luna de zile.
In speta, revenirea la munca se va face in data de 16.07.2018.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Revenirea din ccc Riderrrr Riderrrr Bună seara, Am nascut in 2018 pe 7 ianuarie, dar am intrat in concediu postnatal pe data de 24 ianuarie. Cand ar trebui sa ma întorc la muncă? Va ... (vezi toată discuția)
Cand este obligatorie reluarea activitatii dupa concediu ccc invatatorul invatatorul Copilul implineste 2 ani in 16.02.2019, cand trebuie sa se prezinte mama acestuia la serviciu pantru a nu pierde postul si care este articolul de lege care ... (vezi toată discuția)
Data revenire din cic Radu Aura Radu Aura Rog raspuns la urmatoarea speta: Salariata solicita CIC pana la varsta copilului de 2 ani. Data nasterii copilului 17.11.2017. 1. Care este data la care ... (vezi toată discuția)