avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1003 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Dreptul muncii - contract de ... Data revenire din CIC
Discuție deschisă în Dreptul muncii - contract de muncă, demisie, salariu şi altele

Data revenire din CIC

Rog raspuns la urmatoarea speta:
Salariata solicita CIC pana la varsta copilului de 2 ani. Data nasterii copilului 17.11.2017.
1. Care este data la care salariata trebuie sa se intoarca la serviciu in situatia in care tatal copilului nu indeplineste sau nu solicita 1 luna CIC la finalul perioadei?
Cel mai recent răspuns: Cornel Vasile , Consilier juridic 13:53, 14 August 2019
- daca tatal nu indeplineste conditiile de acordare a concediului si indemnizatiei pentru cresterea copilului atunci durata CCC pentru mama nu se mai diminueaza cu o luna de zile.
In speta, revenirea la munca se face in data de 18.11.2019

- daca tatal indeplineste conditiile de acordare a concediului si indemnizatiei pentru cresterea copilului, indiferent daca solicita sau nu acest drept - atunci durata CCC pentru mama se diminueaza cu o luna de zile. In speta, revenirea la munca se va face in data de 18.10.2019.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Data reintoarcere la munca din cic Alexandramiere Alexandramiere Buna, As dori sa aflu data exacta de intoarcere in campul muncii la finalul perioadei de cic de 1 an si 11 luni in conditiile in care - nu optez pentru ... (vezi toată discuția)
"luna tatalui" in concediu crestere copil andreea_davy andreea_davy Buna ziua! Ma puteti ajuta,va rog intr-o situatie destul de urgenta ? Sunt in concediu crestere copil , acesta s-a nascut in 3.12.2015 , as putea sa ma ... (vezi toată discuția)
Reincepere activitate dupa cic simales simales Buna seara.Daca copilul face 2 ani pe 15 august , care este data exacta de reintoarcere la serviciu ? Nu doresc stimulent si tatal nu isi ia ultima luna .Si ce ... (vezi toată discuția)