avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1627 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Şomaj, concediu creştere copil, ... CAND ESTE OBLIGATORIE RELUAREA ACTIVITATII DUPA ...
Discuție deschisă în Şomaj, concediu creştere copil, asigurări sociale şi asistenţă socială

CAND ESTE OBLIGATORIE RELUAREA ACTIVITATII DUPA CONCEDIU CCC

Copilul implineste 2 ani in 16.02.2019, cand trebuie sa se prezinte mama acestuia la serviciu pantru a nu pierde postul si care este articolul de lege care prevede acest lucru?
Cel mai recent răspuns: invatatorul , utilizator 11:02, 16 Ianuarie 2019
2 din 2 utilizatori consideră
acest răspuns util
In speta:
- daca tatal nu indeplineste conditiile de acordare a concediului si indemnizatiei pentru cresterea copilului atunci durata CCC pentru mama nu se mai diminueaza cu o luna de zile.
In speta, revenirea la munca se face in data de 17.02.2019

- daca tatal indeplineste conditiile de acordare a concediului si indemnizatiei pentru cresterea copilului, indiferent daca solicita sau nu acest drept - atunci durata CCC pentru mama se diminueaza cu o luna de zile. In speta, revenirea la munca se va face in data de 17.01.2019.
Multumesc!

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Ccc Strutyzrz Strutyzrz Dacă tatăl nu își ia CCC,care este ultima zi in care mama se poate întoarce la serviciu ? Va primi indemnizația pt ultima luna ? Multumesc (vezi toată discuția)
Indemnizație creștere copil Sindu Sindu Buna seara dacă soțul meu nu și-a luat aceea luna de concediu pot eu beneficia de aceea luna de indemnizație .Trebuia să depună o cerere că refuza ... (vezi toată discuția)
Reincepere activitate dupa cic simales simales Buna seara.Daca copilul face 2 ani pe 15 august , care este data exacta de reintoarcere la serviciu ? Nu doresc stimulent si tatal nu isi ia ultima luna .Si ce ... (vezi toată discuția)