avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 281 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Şomaj, concediu creştere copil, ... Intrebare
Discuție deschisă în Şomaj, concediu creştere copil, asigurări sociale şi asistenţă socială

Intrebare

Buna seara...
Am o mare nedumerire !
Sunt tatal unei adolescente care este in clasa a-XII-a si care are deja 18 ani impliniti ! As intentiona sa deschid o societate comerciala pe numele copilului ! Tinand cont de acest aspect, intrebarile mele sunt urmatoarele :
- poate pierde copilul alocatia (atat cat o mai are de primit) in cazul in care este administrator de SC ?
- poate pierde copilul ajutorul de somaj (cel care se acorda elevilor care au terminat liceul si care nu au intrat la facultate sau la un loc de munca) ?
- mai are copilul dreptul la bursa (sociala sau de merit) in cazul in care intra la facultate ?
- mai are dreptul la loc la buget in cazul in care este admisa la facultate ?
Multumesc anticipat pentru raspunsuri !

Alte discuții în legătură

Sarcina unei eleve de liceu valy_gaby94 valy_gaby94 Buna seara. Pun problema unei eleve de liceu ( 18 ani clasa XI) . E in primul trimestru de sarcina, necasatorita. Intrebarile sunt: 1. Daca se afla in liceu ar ... (vezi toată discuția)
Copilul meu implineste luna acesta 18 ani si este inca elev , ... Gnmjjhhjh Gnmjjhhjh Copilul meu implineste luna acesta 18 ani si este inca elev , trece in clasa XII. Mai are un an de liceu si apoi, sper sa merga la facultate. Primeste pensie ... (vezi toată discuția)
Acordare alocatie de stat pentru copil ELENA VASILE ELENA VASILE Am urmatoarea speta legata de conditiile de acordare a alocatiei de stat pentru copil: Un adolescent care a implinit deja 18 ani si este elev in clasa a ... (vezi toată discuția)