avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 851 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Dreptul familiei sau probleme ... Copilul meu implineste luna acesta 18 ani si este inca ...
Discuție deschisă în Dreptul familiei sau probleme juridice de familie

Copilul meu implineste luna acesta 18 ani si este inca elev , ...

Copilul meu implineste luna acesta 18 ani si este inca elev , trece in clasa XII. Mai are un an de liceu si apoi, sper sa merga la facultate. Primeste pensie alimentara de la stat ca copilu meu nu are tata . Ce se va intampla dupa implinirea varstei de 18 ani a copilului? Voi primi pensia alimentara in continuare ? Cum va trebui sa procedez? Ce trebuie sa fac ca sa nu fie intrerupta acesta pensie si sa beneficieze de ea in continuare?
Cel mai recent răspuns: Emilika40 , utilizator 11:22, 9 August 2021
Altă sumă decât alocația de stat? Sau la ce pensie alimentară vă referiți? Bursă socială, sau ce?

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Cum se acorda pensia alimentara a copilului dupa 18 ani daca acesta este inca elev carro carro Copilul meu implineste luna acesta 18 ani si este inca elev , trece in clasa XII. Mai are un an de liceu si apoi, sper sa merga la facultate. Primeste pensie ... (vezi toată discuția)
Sistare pensie alimentara, copil 18 ani?! ContSters76214 ContSters76214 Buna ziua! Sunt divortata de 3 ani, iar din casnicie au rezultat doi copii (18 ani, respectiv 12 ani) Fiul meu a implini,t in 2 martie, 18 ani. Este elev ... (vezi toată discuția)
Elev de liceucurs de zi- am implinit ,18 ani si intreb? mai primesc alocatie de stat? sau nu mai primesc ? la primaria sector 5,bucuresti nimeni nu stie nimic ! doderosandro doderosandro Va scriu in numele unui tanar care.este elev la Liceu cursuri de zi,in clasa a - XII - a ( Ultimul an ) In luna mai 2011 a implinit 18 ani. Desii urmeaza in ... (vezi toată discuția)