avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 245 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Executare silită executarea silita a ajutorului de somaj
Discuție deschisă în Executare silită

executarea silita a ajutorului de somaj

Intrebarea mea este daca se poat executa silit, prin poprire, veniturile acordate ca ajutor de somaj pentru debite provenite din amenzi de circulatie si ordine publica?
Va multumesc
Cel mai recent răspuns: Roxana alina Stancu , Avocat 12:28, 16 Octombrie 2009
sunt supuse procedurii de executare silita , veniturile obtinute sub orice forma de catre debitor.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Datorii banca nicolas25 nicolas25 Buna ziua. Vreau sa intreb daca, eu nu am servici dar detin o casa. Am datorii la Banca Transilvania si am intarziat cu plata si dosarul meu a mers la o forma ... (vezi toată discuția)
Amenzi circulatie neachitate de 8 ani, cei de la fisc au trimis somatie de plata si executare silita, rog sfat urgent ! ContSters288389 ContSters288389 Buna ziua, Am si eu o intrebare, daca poate cineva avizat sa ma ajute, mii de multumiri! Fratele meu , are amenzi de circulatie neachitate, pe o perioada ... (vezi toată discuția)
Poprire ralucasibi ralucasibi Buna ziua,in anul 2007 eu si sotul(la data respectiva)am facut 2 credite nevoi personale la 2 banci diferite,sotul fiind beneficiar iar eu coplatitor.Timp de 3 ... (vezi toată discuția)