avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 551 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept penal - probleme serioase cu ... Am vorbit cu un mecanic auto PFA din Cluj daca poate ...
Discuție deschisă în Drept penal - probleme serioase cu dreptul

Am vorbit cu un mecanic auto PFA din Cluj daca poate sa schimba placa de presiune

Am vorbit cu un mecanic auto PFA din Cluj daca poate sa schimba placa de presiune la masina personala. Am dus masina cu platforma la atelierul sau ,iar de 7 luni profitand ca locuiesc in B dar si fiind de-o nesimtire crasa nu o mai ansambleaza ,privandma de dreptul de a o folosi .Impozitul este 800 lei ,platit anul trecut,RCA -ul 900 lei ,rovigneta
Cel mai recent răspuns: trandafir2 , moderator 00:12, 20 Ianuarie 2018
Nimeni nu va opreste sa luati autoturismul de acolo. Totusi....7 luni ?
Planetarele sunt date jos, jugul nemontat. Nu pot sa o duc tarata fata roti, este si pe rampa.
Ideea este daca exista o lege, pt al reclama penal la politie.
Ultima modificare: Sâmbătă, 20 Ianuarie 2018
trandafir2, moderator
Penal, nu vad sa existe temei in favoarea dvs, decat in cazul in care refuza sa va restituie vehiculul fara justificare (ar putea fi incident Abuzul de incredere, art.238 Cod penal), dar altfel litigiul este de natura civila si in plus mai aveti la indemana anumite actiuni constrangatoare privind protectia consumatorului (care este foarte adevarat ca pot ramane fara un rezultat concret).

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Am cumparat auto fara contract v-c si intermediarul nu vrea sa-mi dea banii inapoi după 4 zile. gabriela_maria gabriela_maria Actele toate sunt la mine. Omul a fost sincer. Mi-a spus ca nu are fiscal. In regula, nu are instrainat catre pe talon. I-am dat banii seara urmand sa facem a ... (vezi toată discuția)
Probleme achizitie masina weedmastersr weedmastersr Buna ziua! Am nevoie de sfaturile si ajutorul dumneavoastra cu o problema mai delicata. In urma cu cateva saptamani am decis sa achizitionez o masina. Am ... (vezi toată discuția)
Plangere penala inselaciune auto Saimir Saimir Buna ziua, Am cumparat in urma cu o saptamana [editat]un autoturism, la care mi s-a spus din partea vanzatorului ca masina nu are probleme tehnice, sau ... (vezi toată discuția)