avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1909 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Asociaţii de proprietari / ... Am aflat că voi fi dată în judecată din motive ...
Discuție deschisă în Asociaţii de proprietari / locatari

Am aflat că voi fi dată în judecată din motive absurde. Sunt obligată să mă prezint dacă se va întâmpla asta?

Buna ziua eu locuiesc intr un apartament de cand m-am nascut am 43 de ani .Cu cca 10 ani in urma apartamentul de langa mine a fost cumparat de o familie care nu locuieste in el ,ei vin doar vara la plaja ,nu are caldura iarna absolut deloc nu aeriseste si zilele trecute ducandu ma sa achit intretinerea aflu cu stupoare ca domnul ma da in judecata fiindca are mucegai iegrasie pe perete pe mine si pe vecinul de deasupra probabil are si pe tavan.Am ramas stupefiata de gestul dumnealui fiindca eu am de la el iegrasie si nu mi a trecut prin minte sa il dau in judecata vreau sa imi izolez peretele pe interior. .Mentionez ca nu se poate discuta cu dansul are un caracter mai special.Daca imi vine citatie ce fac pierd timpul cu un om nebun prin tribunal.?
Ultima modificare: Miercuri, 17 Ianuarie 2018
Manuela Rășină, administrator
Cel mai recent răspuns: ContSters454516 , utilizator 12:56, 17 Ianuarie 2018
Din pacate, daca veti primi citatie de la instanta, va trebui sa formulati un raspuns la cererea de chemare in judecata si ulterior sa va prezentati la proces, sau sa angajati un avocat in acest sens.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Apartamente alaturate neincalzite dinculeana dinculeana Buna ziua, Am si eu o problema . Locuiesc la etajul 3 al unui bloc care este debransat de la sistemul centralizat de caldura din anul 2003-2004. Aproape ... (vezi toată discuția)
Uscătorie bloc cristina55 cristina55 Buna ziua Am și eu o problemă cu o vecină,care folosește uscătoria blocului de cca 1 an,in scopul de-aș întinde hainele. Problema este că,aceasta ... (vezi toată discuția)
Reabilitare termica exterior THEODORA30 THEODORA30 Buna ziua vreau sa stiu de ce am nevoie de autorizatie pt a mi izola exterior o garsoniera care este situata pe colt si de ce nu mi se da autorizatie ... (vezi toată discuția)