Buna ziua eu locuiesc intr un apartament de cand m-am nascut am 43 de ani .Cu cca 10 ani in urma apartamentul de langa mine a fost cumparat de o familie care nu locuieste in el ,ei vin doar vara la plaja ,nu are caldura iarna absolut deloc nu aeriseste si zilele trecute ducandu ma sa achit intretinerea aflu cu stupoare ca domnul ma da in judecata fiindca are mucegai iegrasie pe perete pe mine si pe vecinul de deasupra probabil are si pe tavan.Am ramas stupefiata de gestul dumnealui fiindca eu am de la el iegrasie si nu mi a trecut prin minte sa il dau in judecata vreau sa imi izolez peretele pe interior. .Mentionez ca nu se poate discuta cu dansul are un caracter mai special.Daca imi vine citatie ce fac pierd timpul cu un om nebun prin tribunal.?
Din pacate, daca veti primi citatie de la instanta, va trebui sa formulati un raspuns la cererea de chemare in judecata si ulterior sa va prezentati la proces, sau sa angajati un avocat in acest sens.
Uscătorie bloc
cristina55
Buna ziua
Am și eu o problemă cu o vecină,care folosește uscătoria blocului de cca 1 an,in scopul de-aș întinde hainele.
Problema este că,aceasta ... (vezi toată discuția)