avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1240 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Dreptul muncii - contract de ... drepturile salariale obtinute in instanta pot fi ...
Discuție deschisă în Dreptul muncii - contract de muncă, demisie, salariu şi altele

drepturile salariale obtinute in instanta pot fi anulate?

Bun gasit. Sunt salariat bugetar, am beneficiat de spor de confidentialitate pana in aprilie 2010. Apoi, sporul a fost sistat. Am formulat actiune in instanta si am castigat plata in continuare a sporului, precum si plata sumelor restante. Daca noua lege a salarizarii bugetarilor nu mai prevede acordarea acestui spor, il mai pot primi in continuare (ca drept salarial castigat)? Care ar fi temeiul juridic cu care ma pot apara in caz de nevoie? Multumesc
Ultima modificare: Miercuri, 17 Ianuarie 2018
cristina2008, utilizator
Cel mai recent răspuns: ContSters454516 , utilizator 14:25, 17 Ianuarie 2018
Daca facem o comparatie intre perceperea taxelor pentru emisiile poluante si schimbarea denumirii de fiecare data cand Ro a fost sanctionata la CEDO, pentru ca ulterior sa pretinda aceeasi suma dar sub o alta denumire,
sa nu va mire daca in cuprinsul noii legi de salarizare nu va mai fi prevazuta acordarea sporului si veti fi nevoit sa formulati o noua cerere avand ca obiect obligarea angajatorului la acordarea sporului de care ati beneficiat pentru o anumita perioada.
Cu stima,

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Legea 330/2009 privind salarizarea unitara oana ristea oana ristea Buna ziua, In data de 27.11.2009 am primit confirmare titlului de doctor. Lucrez intr-o institutie bugetara si conform contractului colectiv am dreptul la un ... (vezi toată discuția)
Sporul de vechime la noua lege a salarizarii cozma2000 cozma2000 Dupa cate am inteles la noua lege de salarizare a bugetarilor vechimea in munca nu mai este adaugata la salariu ca spor. Spun asta deoarece sunt angajat ca ... (vezi toată discuția)
Legea salarizarii unice Hobitzi Hobitzi Imi poate da cineva un link catre legea salarizarii valabila?Am gasit cel putin trei variante,proiect,din 2009,nr.284 din 2010...etc (vezi toată discuția)