avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 869 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Dreptul muncii - contract de ... Reintoarcere serviciu dupa CCC
Discuție deschisă în Dreptul muncii - contract de muncă, demisie, salariu şi altele

Reintoarcere serviciu dupa CCC

Buna ziua,
Sunt in CCC si pe 26 ian ar trebui sa ma reintorc la serviciu, pe data de 18 dec 2017 am trimis la serviciu cerere de incetare a suspendarii CIM incepand cu data de 26.01.2018 pt a ma reintoarce, pe 12 ianuarie 2018 am primit acasa prin posta de la societate o hartie prin care spun exact asa:
" va comunicam ca locul de munca ocupat de dumneavoastra a fost desfiintat conf art. 65 alin 1 din Codul muncii, privind restructurarea compartimentelor si reorganizarea economica ca societatii"
Si imi ofera un alt loc de munca pe aceeasi functie dar la 350km departare de casa.

Acum... eu stiu sigur ca ei nu au desfiintat postul si nu au facut nimic in sensul asta, cel putin pana la data de 18.12.2017 cand eu le-am trimis cererea de suspendare a CIM si va intreb:
1. Puteau desfiinta postul imediat dupa ce am trimis eu cererea de suspendare?
2. Indiferent de momentul desfiintarii postului nu erau obligati sa imi aduca la cunostiinta acest fapt?
3. Puteau face procedura de desfiintare dupa ce am trimis eu cererea de suspendare (legal vorbund si mai ales ca au fost si sarbatorile )
4. Este legal sa imi ofere loc de munca la 350km de casa?

(Banui ca nu au desfiintat niciun post sau daca au facut-o au facut-o doar dupa ce am trimis eu cererea de suspendare cim si hartia trimisa de ei sa nu fie doar pt a ma intimida si a ma face sa demisionez)

Alte discuții în legătură

Reincadrare munca dupa cic ancavasilache ancavasilache Buna, As avea si eu o nelamurire: In 1 oct 2011 urmeaza sa imi inceteze concediul pentru cresterea copilului care implineste 2 ani. Am fost in concediu pe ... (vezi toată discuția)
Reintoarcerea din ccc, o mare problema? yuby yuby Buna ziua , Va rog ajutati-ma si pe mine cu cateva raspunsuri in ceea ce priveste problema mea. Pe data de 7 Decembrie copilul meu implineste 2 ani si ar ... (vezi toată discuția)
Reintoarcerea din ccc ana1234maria ana1234maria ziua Am cateva intrebari si rog daca se poate un raspuns 1. In anul 2008, mai precis pe data de 15 iulie am nascut o fetita. Pana la data de 30 august 2008 ... (vezi toată discuția)