avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 911 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Dreptul muncii - contract de ... Reintoarcerea din CCC
Discuție deschisă în Dreptul muncii - contract de muncă, demisie, salariu şi altele

Reintoarcerea din CCC

ziua
Am cateva intrebari si rog daca se poate un raspuns
1. In anul 2008, mai precis pe data de 15 iulie am nascut o fetita. Pana la data de 30 august 2008 am fost in concediu de maternitate si lauzie, respectiv 1 iunie -30 august 2008. Am intrebat la societatea unde lucrez cu ce data trebuie sa ma reintorc la serviciu si mi s-a raspuns ca cu data de 15 iulie, respectiv data nasterii copilului. Mai mult contrectul meu de munca a fost suspendat cu data de 01 septembrie 2008.
Intrebarea mea este: nu cumva trebuie sa ma reintorc cu data de 01.10.2008, dupa ce mi s-a terminat concediul de maternitate si lauzie?
2. a doua problema; mai este valabila prevderea din CCM la nivel national pe anii 2007-2010 prin care angajatorul nu are voie sa-ti descafaca cont. indiv. de munca pe motive de necorespunder profesionala timp de 6 luni de la reintoarcerea din CCC?
Mentionez ca la societatea unde lucrez inca se mai fac angajari la depart. unde lucram, ca atare nu mi se poate arunca in fata poezia cu restructurarea si sa mi se propuna alt post.
Multumesc si astept un raspuns
Cel mai recent răspuns: ContSters42179 , utilizator 12:21, 7 Mai 2010
1. Reluarea activitatii se face la data implinirii varstei copilului de 2 ani.
2. Este valabila.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Concediere cili1959 cili1959 Buna dimineata . Va rog sa-mi spuneti daca mai este exista undeva stipulata perioada cat angajatorul nu poate concedia salariata care s-a aflat in concediu ... (vezi toată discuția)
Reintoarcere serviciu dupa ccc AlinaManoliu AlinaManoliu Buna ziua, Sunt in CCC si pe 26 ian ar trebui sa ma reintorc la serviciu, pe data de 18 dec 2017 am trimis la serviciu cerere de incetare a suspendarii CIM ... (vezi toată discuția)
Trecere din ccc1 in concediu pentru sarcina si lauzie, iar apoi in ccc2 alexia04 alexia04 Buna ziua, Va rog frumos sa ma ajutati cu un raspuns la urmatoarea situatie: Momentan sunt in concediu de crestere copil, care va implini 2 ani pe data de 22 ... (vezi toată discuția)