avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 898 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Procedura în faţa instanţei ... Judecare in lipsa
Discuție deschisă în Procedura în faţa instanţei civile - reguli, acte, termene, căi de atac

Judecare in lipsa

La un proces Cod Civil in care angajatorul ma cheama in judecata pt. recuperarea unei sume pot cere in Intampinare judecarea in lipsa daca toate inscrisurile se afla la angajator?Ce articol din Codul Civil?
Cel mai recent răspuns: CABINET AVOCAT NICULESCU IONUT , Avocat 22:02, 17 Ianuarie 2018
Puteti solicita judecarea in lipsa, desi nu va avantajeaza cu nimic in calitate de parat (parte chemata in judecata).
Da, nu cred ca are sens sa solicitați judecarea în lipsa.
Chemarea in judecata a fost facuta la Tribunalul Bucuresti unde are sediul angajatorul si cum a cerut acesta iar eu am domiciliul in Constanta. Este art. 411 alin.(1) pct.2 pt. judecarea in lipsa?
1 din 1 utilizatori consideră
acest răspuns util
Da.
1 din 1 utilizatori consideră
acest răspuns util
Dvs nu trebuie sa solicitati in mod expres judecarea in lipsa,mai mult decat atat in cazul in care reclamantul nu a solicitat se poate dispune suspendarea cauzei ceea ce pe dvs ca parat va poate avantaja.Deci nu va grabiti ca fata mare la maritat.Argumentele si apararile dvs or sa fie avute in vedere si fara sa faceti acest demers,daca ati formulat intampinare.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Prezența reclamantului în procesul de contencios Luci321 Luci321 Iau în considerare depunerea unei cereri de chemare în judecată în contencios pentru anularea unui act al unei instituții care se află în capitală. Aș ... (vezi toată discuția)
Se poate judeca în lipsã un litigiu de muncã? dorudoru dorudoru Am o cunostiinta care in data de 17.12.2013 are primul termen de judecata Litigiu de munca pentru neacordarea drepturilor salariale. Atat faptul ca persoana in ... (vezi toată discuția)
Cerere chemare in judecata legala sau nu? ContSters344547 ContSters344547 Am primit o cerere de chemare in judecata pt rezolutiunea unui contract.Cererea nu e semnata de reclamant,doar de avocat Eu parat, nu am primit nici copie ... (vezi toată discuția)