avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 465 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Contencios administrativ sau ... Repunere pe rol dosar de contestare a unei amenzi
Discuție deschisă în Contencios administrativ sau probleme juridice cu autorităţile, contravenţii

Repunere pe rol dosar de contestare a unei amenzi

Am primit o amenda de 500 lei pe nedrept anul acesta pentru ca nu am vrut sa ies din sediul "militiei". Eram acolo cu o alta problema si m-am certat cu niste politisti care incalcasera niste proceduri. Eram incomod si mi-au vorbit foarte urat si au vrut sa ma dea afara desi stateam linistit si citeam ceva. Apoi mi-au dat amenda dar tot n-am plecat. In fine, am depus contestatie la judecatorie dar nu m-am prezentat pentru ca am fost plecat. Acum e suspendat dosarul si vreau sa-l repun pe rol. Am facut o cerere (am gasit model pe net) dar nu stiu daca trebuie sa platesc taxa de timbru sau nu pentru asta. Fiind vorba de o contestatie la o amenda stiu ca nu se plateste taxa de timbru dar eu acum vreau sa repun pe rol dosarul.
Vreau sa stiu exact pentru ca la judecatoria Bacau unde ma duc este o "femeie in varsta" cu mentalitate stalinista care tipa si vorbeste foarte urat si ameninta cu chemarea gardianului daca incerci sa ripostezi. Asa ca imi tocesc nervii daca ma duc iar fara ceva.

Va multumesc!

PS Apropos cum se face o plangere impotriva acestei "femei in varsta" care lucreaza la biroul de primiri acte de la Judecatoria Bacau? Cui sa te plangi? Este umilitor cum vorbeste si cum tipa fara motiv la bietii oameni. Nu mai suntem in anii 50 sa cheme gardianul sa te tortureze.
Ultima modificare: Vineri, 16 Octombrie 2009
vladploscaru, utilizator
Cel mai recent răspuns: ynocentta , utilizator 13:53, 16 Octombrie 2009
Nu platiti taxa de timbru.
Pentru tanti de la registratura faceti o plangere la presedintele judecatoriei.
Stimabile user,pentru a evita "rele tratamente" din partea persoanei care va displace,aveti optiunea depunerii actiunii prin corespondenta cu mandat de confirmare.
Nu se plateste taxa de timbru,asa ca nu va revin obligatii financiare suplimentare.
Daca apreciati totusi ca si necesar,puteti sesiza presedintele instantei respective despre manifestarile neplacute cu care va-ti confruntat in raport si in relatiile cu respectiva angajata

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Suspendare permis auto halfman halfman Buna ziua, Saptamana trecuta ma aflam in Bacau si intr o intersectie am fortat culoarea galben spre rosu a unui semafor.Spre ghinionul meu,era un echipaj de ... (vezi toată discuția)
Suspendare judecata ContSters134265 ContSters134265 Impotriva hotararii comisiei judetene de fond funciar am depus plangere la judecatorie. La primul termen procesul a fost amanat, deoarece comisia judeteana nu ... (vezi toată discuția)
Amenda ratb MadalinaBotea MadalinaBotea Buna ziua, am si eu o problema legata de o amenda RATB mai veche. In data de 07.07.2010 mi-am uitat abonamentul acasa(incarcat,valabil) si am avut ghinionul de ... (vezi toată discuția)