avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 743 soluții astăzi
Forum Discuţii contabile şi ... Taxa pe Valoarea Adaugată - TVA emiterea facturii cu sau fara tva
Discuție deschisă în Taxa pe Valoarea Adaugată - TVA

emiterea facturii cu sau fara tva

buna ziua,numele meu este codruta si sunt asociat ,administrator la o firma de transport romaneasca.am un contract de prestari servicii cu o firma italiana de tractari auto...toate facturile care le emit ...ei imi spun ca nu le pot face cu tva..inclus imi pute-ti spune cum sa fac sa recuperez tva-ul
va multumesc anticipat
Cel mai recent răspuns: codruta_g , utilizator 12:51, 21 Octombrie 2009
dar nu vad care e problema, din moment ce trebuie sa facturati fara tva, inseamna ca nu aveti obligatia de a-l colecta si varsa mai departe la buget.

TVA-ul il plateste firma italiana statului italian.
e adevarat ...dar platesc imozit pe venit si toate celelalta taxe ce sunt
daca primeam tva-ul recuperam acesti bani de la firma si nu din buzunar.
va multumesc
daca primeati TVA-ul trebuia sa-l virati statului pana pe 25 ale lunii urmatoare.
va multumesc!

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Factura emisa cu tva in comunitatea europeana loredanaalina loredanaalina Buna ziua, am o intrebare legata de tva, astfel: o firma din Romania platitoare de tva,ofera servicii de consultanta fotovoltaice pentru o firma din Italia, ... (vezi toată discuția)
Tva din 2010 camicami camicami ce inseamna ca TVA se va aplica in locul in care este stabilit clientul? incepand cu 01.ian.2010 Cum intocmeste factura,din punct de vedere TVA o societate ... (vezi toată discuția)
Se factureaza cu tva??? hritcu cristian hritcu cristian buna ziua am o firma de transport si efectuez cursele din romania in franta si retur numai ca factura o emit ptr o firma din liban si nu stiu daca trebuie ... (vezi toată discuția)