avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 738 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept civil - moşteniri, drept de ... Termen 3 ani fara optiune succesorala
Discuție deschisă în Drept civil - moşteniri, drept de proprietate şi altele

Termen 3 ani fara optiune succesorala

Buna ziua,
Am mostenit o casa prin testament autentificat; sunt peste 3 ani de la deces dar nu am facut niciun demers pentru acceptarea mostenirii.
As dori sa stiu daca mai am dreptul la aceasta casa conform testamentului tinand cont de timpul lung scurs de la deces.
Va multumesc si va doresc o zi buna.
Cel mai recent răspuns: Rita Bandici , utilizator 18:02, 17 Ianuarie 2018
~ Conținut șters la cerere ~
Ma scuzati, fiecare cuvant in parte il inteleg dar toate impreuna nu.
Am aflat de testament in timpul vietii sotilor care ne-au lasat mostenirea; am aflat de deces telefonic.
Nu inteleg ce inseamna o proba contrara; nu am facut demersuri legale de niciun fel in scopul dobandirii mostenirii de la decesul unchilor mei si pana astazi inclusiv.
va multumesc pentru raspuns si mai ales pentru promptitudine.
Cu stima,
Rita Bandici
~ Conținut șters la cerere ~
Va mulțumesc.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Mostenire total3r total3r am aflat ca sant mostenitorul unui unchi adica sant stranepot de sora a unei case cu teren care au fost cumparate in timpul casatoriei unchiului pe numele ... (vezi toată discuția)
Testament ....buna ziua. bunicii mei, au avut 7 copii,nu s-a facut ... b miha b miha Testament Buna ziua. Bunicii mei, au avut 7 copii,nu s-a facut dezbaterea mosteniri, nu a avut loc sucesiunea,unul dintre copii (unchiul meu) nu a avut ... (vezi toată discuția)
Drept civil-mostenire bună ziua, ma confrunt cu următoarea situatie:unchiul meu a ... Zenayda Zenayda Bună ziua, Ma confrunt cu următoarea situatie:unchiul meu a murit acum câțiva ani și a lăsat mostenire legatara soției sale.As dori sa știu dacă ... (vezi toată discuția)