avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 688 soluții astăzi

Joi, 6 februarie, are loc evenimentul: AI Act: De la reglementare la implementare - Ghid practic de conformare pentru companii. Participă →

Forum Discuţii juridice Dreptul muncii - contract de ... contract de munca
Discuție deschisă în Dreptul muncii - contract de muncă, demisie, salariu şi altele

contract de munca

Buna ziua,
Va rog, am dat decizia cu data de 01.01.208, cu majorare sal. cu 25%, si ulterior am dat o alta decizie tot cu 17.01. cu aplicabilitate de la 01.01.2018, transa de vechime, va rog cum operez in revisal ambele decizii?
Un alt caz am dat decizia cu data de 01.01.208, cu majorare sal. cu 25%, persoana in cauza a facut plangere prealabila( a contestat decizia) la directorul institutiei care ulterior a dat o alta decizie cu un alt salariu.

Va rog, in ambele cazuri cum operez in revisal ,
Multumesc.
Cel mai recent răspuns: Cornel Vasile , Consilier juridic 07:55, 18 Ianuarie 2018
Va rog, am dat decizia cu data de 01.01.208, cu majorare sal. cu 25%, si ulterior am dat o alta decizie tot cu 17.01. cu aplicabilitate de la 01.01.2018, transa de vechime, va rog cum operez in revisal ambele decizii?

Operati majorarea salariului de la 01.01.2018 si apoi modificarea gradatiei de vechime

Un alt caz am dat decizia cu data de 01.01.208, cu majorare sal. cu 25%, persoana in cauza a facut plangere prealabila( a contestat decizia) la directorul institutiei care ulterior a dat o alta decizie cu un alt salariu.

In acest caz, daca ati operat in REVISAL prima decizie, faceti modificarea cu salariul din cea de-a doua decizie.
In prima situatie este corect sa introduc ambele decizii, in revisal,( nu am operat in revisal)
In a doua situatie e corect sa introduc in revisal si prima decizie sau este nula daca a fost contestata sau le introduc ambele.
Ultima modificare: Joi, 18 Ianuarie 2018
Cornel Vasile, Consilier juridic
Puteti face toate operatiunile pe rand, in ordinea urmatoare :
1. modificare salariu prima decizie
2. modificare gradatie vechime
3. modificare salariu a doua decizie si respectiv modificarea gradatiei de vechime

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Cerere salariat ? - gradatie de vechime + clase de salarizare + majorare salariu ? oanaportar oanaportar Va rog sa ma ajutati in urmatoarea problema: - un salariat va trece la o alta transa de vechime in munca - fiind salariat al unei institutii publice, ... (vezi toată discuția)
Revisal mario4422 mario4422 Ce se întâmplă dacă nu s-a trecut in revisal salariul brut de acum doi ani? Cine trebuie tras la raspundere? Se poate vedea dacă se face modificare acum? (vezi toată discuția)
Legea 153/2017 stecki stecki Buna Ziua! Am si eu o intrebare foarte aplicata pe legea 153/2017. Sunt consilier superior gradatia a 3 si lucrez intr-un domeniu unde datorita atragerii ... (vezi toată discuția)