avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 921 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Dreptul familiei sau probleme ... Decadere din drepturi parintesti
Discuție deschisă în Dreptul familiei sau probleme juridice de familie

Decadere din drepturi parintesti

Buna seara,spune-ti va rog care sunt etapele pt decaderea din drepturile parintesti pt un tata care nu este biologic si daca va trebui sa plateasca pensia de intretinere din anii precedenti? Multumesc
Cel mai recent răspuns: 01061988cm , utilizator 07:18, 24 Ianuarie 2018
asta inseamna practic ca l-a recunoscut.
Daca nu vrea sa ii mai fie tata si sa plateasca pensie pt el, trebuie sa o actioneze in judecata pe mama , sa conteste recunoasterea .
Mama poate sa pretinda ceva de la tata,sai plateasca pensia de intretinere din anii precedenti sau altceva?
Exista o hotarare judecatoreasca in ce priveste pensia?
Multumesc pentru raspunsuri...

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Despre paternitate Calin2130 Calin2130 Buna ziua.Speta este in felul urmator: Femeia are o relatie amoroasa si ramane insarcinata cu respectivul,dar afla dupa ce nu mai sunt impreuna.Copilul este ... (vezi toată discuția)
Paternitate marian1268 marian1268 sunt divortat, copiii mei, 2, sunt in intretinerea mamei. Fiul meu cel mic, are 6 ani. L-am recunoscut ca fiind fiul meu la nastere si asa as vrea sa fie. As ... (vezi toată discuția)
Al cui nume il va purta copilul conceput cu un alt barbat, altul decat sotul mamei? T-cTc-T T-cTc-T Daca o persoana este in divort si locuieste cu altcineva [b][u]fiind si insarcinata cu persoana cu care locuieste[/u][/b] ce nume va purta copilul in cazul in ... (vezi toată discuția)