avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1430 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Şomaj, concediu creştere copil, ... Indemnizatie
Discuție deschisă în Şomaj, concediu creştere copil, asigurări sociale şi asistenţă socială

Indemnizatie

Buna! Am.o nelamurire...sunt insarcinta lucrez cu,contract individual pe perioada nedeterminata de 3 ani.Acum jumatate de an mi-am infiintat o intreprindere individuala pentru a accesa fonduri europene..Aceasta intreprindere individuala nu trebuie suspendata timp de 5 ani de zile conditie pusa de cei de la fondurile europene.Problema este ca eu vreau sa raman in ccc si sa beneficiez de indemnizatie...Pot doar sa suspend contractul de munca?Sau este obligatoriu sa suspend si intreprinderea individuala?Astept raspuns.Va multumesc!

Alte discuții în legătură

Va rog astept un raspuns Madiandreea Madiandreea Buna! Am.o nelamurire...sunt insarcinta lucrez cu,contract individual pe perioada nedeterminata de 3 ani.Acum jumatate de an mi-am infiintat o intreprindere ... (vezi toată discuția)
Accesare fonduri europene ccc balaurizabela balaurizabela Buna ziua!Sunt in CCC, vreau sa accesez fonduri europene SUN, de la fonduri nu este nicio restrictie, insa d-nele de la Agentia de Plati Sociala spun ca ... (vezi toată discuția)
Calculul indemnizatiei pentru cresterea copilului Iicjb1993 Iicjb1993 Ma numesc Bogdan. Sotia mea urmeaza sa nasca in aproximativ 6 luni, urmand ca eu sa intru in concediu pentru cresterea copilului. Sunt angajat intr-o societate ... (vezi toată discuția)