avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 516 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Şomaj, concediu creştere copil, ... accesare fonduri europene CCC
Discuție deschisă în Şomaj, concediu creştere copil, asigurări sociale şi asistenţă socială

accesare fonduri europene CCC

Buna ziua!Sunt in CCC, vreau sa accesez fonduri europene SUN, de la fonduri nu este nicio restrictie, insa d-nele de la Agentia de Plati Sociala spun ca trebuie sa renunt la indemnizatie daca vreau sa accesez.Consultantul de la fonduri spune ca este posibil, deoarece banii nu ii voi lua eu ca persoana fizica si o entitate cu personalitate juridica(SRL), venitul va fi al firmei, nu al meu personal si eventual nu voi scoate profitul(cand va fi vorba despre profit) din firma.
In lege am vazut ca sunt cateva exceptii in care pot realiza venit in perioada de CCC "persoana primește diverse sume în baza legii, a contractului colectiv de muncă sau a contractului individual de muncă, acordate în perioada concediului pentru creşterea copilului, altele decât cele rezultate din desfăşurarea efectivă a unei activităţi în perioada de concediu", dar nu inteleg exact despre ce activitati este vorba.Ma puteti ajuta in sensul acesta?Multumesc anticipat!
Cel mai recent răspuns: MaryaCJ , utilizator 22:40, 25 Septembrie 2018
Buna ziua. Cum ati rezolvat situatia cu suspendarea CCC pt accesare fonduri? Sunt intr-o situatie similara.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Va rog astept un raspuns Madiandreea Madiandreea Buna! Am.o nelamurire...sunt insarcinta lucrez cu,contract individual pe perioada nedeterminata de 3 ani.Acum jumatate de an mi-am infiintat o intreprindere ... (vezi toată discuția)
Crestere copil evelina_lav25 evelina_lav25 Buna ziua.Pe 12 iunie trebuie sa intru in crestere copil..pana la aceea data sunt in postnatal(126 zile) si am o nelamurire.Eu am un srl si sunt unic asociat ... (vezi toată discuția)
Concediu crestere copil - administrator srl WEO WEO O persoana care este in concediu de crestere a copilului poate fi in acelasi timp si administrator de SRL? Din cate am in teles, nu poate avea contract de ... (vezi toată discuția)