Buna ziua!Sunt in CCC, vreau sa accesez fonduri europene SUN, de la fonduri nu este nicio restrictie, insa d-nele de la Agentia de Plati Sociala spun ca trebuie sa renunt la indemnizatie daca vreau sa accesez.Consultantul de la fonduri spune ca este posibil, deoarece banii nu ii voi lua eu ca persoana fizica si o entitate cu personalitate juridica(SRL), venitul va fi al firmei, nu al meu personal si eventual nu voi scoate profitul(cand va fi vorba despre profit) din firma.
In lege am vazut ca sunt cateva exceptii in care pot realiza venit in perioada de CCC "persoana primește diverse sume în baza legii, a contractului colectiv de muncă sau a contractului individual de muncă, acordate în perioada concediului pentru creşterea copilului, altele decât cele rezultate din desfăşurarea efectivă a unei activităţi în perioada de concediu", dar nu inteleg exact despre ce activitati este vorba.Ma puteti ajuta in sensul acesta?Multumesc anticipat!
Crestere copil
evelina_lav25
Buna ziua.Pe 12 iunie trebuie sa intru in crestere copil..pana la aceea data sunt in postnatal(126 zile) si am o nelamurire.Eu am un srl si sunt unic asociat ... (vezi toată discuția)