avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 654 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Şomaj, concediu creştere copil, ... Va rog astept un raspuns
Discuție deschisă în Şomaj, concediu creştere copil, asigurări sociale şi asistenţă socială

Va rog astept un raspuns

Buna! Am.o nelamurire...sunt insarcinta lucrez cu,contract individual pe perioada nedeterminata de 3 ani.Acum jumatate de an mi-am infiintat o intreprindere individuala pentru a accesa fonduri europene..Aceasta intreprindere individuala nu trebuie suspendata timp de 5 ani de zile conditie pusa de cei de la fondurile europene.Problema este ca eu vreau sa raman in ccc si sa beneficiez de indemnizatie...Pot doar sa suspend contractul de munca?Sau este obligatoriu sa suspend si intreprinderea individuala?Astept raspuns.Va multumesc!
Cel mai recent răspuns: Cornel Vasile , Consilier juridic 08:30, 23 Ianuarie 2018
Efectul dispozitiilor legale referitoare la CCC se produce asupra contractului Dvs de munca, nu asupra entitatii economice intreprindere individuala
Efectele se produce pentru orice act juridic în baza căruia se realizează venituri supuse impozitului pe venit.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Indemnizatie Madiandreea Madiandreea Buna! Am.o nelamurire...sunt insarcinta lucrez cu,contract individual pe perioada nedeterminata de 3 ani.Acum jumatate de an mi-am infiintat o intreprindere ... (vezi toată discuția)
Accesare fonduri europene ccc balaurizabela balaurizabela Buna ziua!Sunt in CCC, vreau sa accesez fonduri europene SUN, de la fonduri nu este nicio restrictie, insa d-nele de la Agentia de Plati Sociala spun ca ... (vezi toată discuția)
Suspendare indemnizatie ccc pentru administrator de firma andreeapo andreeapo Sunt in CCC de un an si jumatate. Mai am inca jumatate de an pana la terminare. De curand, mi- am deschis un SRL in care sunt asociat unic si administrator. ... (vezi toată discuția)