avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1431 soluții astăzi
Forum Discuţii contabile şi ... Contabilitate în general Proces malpraxis
Discuție deschisă în Contabilitate în general

Proces malpraxis

Buna ziua,

Sunt proprietar de CMI si as dori sa stiu daca daunele morale dint-un proces de malpraxis se pot deduce din cheltuiala cabinetul??
Va multumesc,
Cel mai recent răspuns: Fănel Plopeanu , Consultant asigurari 16:29, 16 Octombrie 2009
ardnaxela a scris:

Buna ziua,

Sunt proprietar de CMI si as dori sa stiu daca daunele morale dint-un proces de malpraxis se pot deduce din cheltuiala cabinetul??
Va multumesc,


Despagubirile intr-un proces de malpraxis nu fac obiectul cheltuielilor unui CMI. Codul fiscal va permite insa sa deduceti cheltuiala cu prima de asigurare de risc profesional.
Din cate stiu eu, dauna morala nu este suportata de asigurarea de malpraxis?Daca asiguratorul va despagubeste in baza politei, nu mai putem vorbi de o cheltuiala a CMI.
Parerea mea este ca le puteti trece pe cheltuieli, dar sunt nedeductibile dpdv fiscal (platiti impozit suplimentar de 16% asupra lor). ;)

Succes!

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Cheltuieli deductibile cmi rodmaxx rodmaxx Sunt medic medicina de urgenta si am competenta in echografie. Pentru a putea incheia un contract cu un centru medical si a efectua echografii, mi-am infiintat ... (vezi toată discuția)
Contabilitate cmi rodmaxx rodmaxx Sunt medic medicina de urgenta si am competenta in echografie. Pentru a putea incheia un contract cu un centru medical si a efectua echografii, mi-am infiintat ... (vezi toată discuția)
Proces civil - despagubire nikolos nikolos inculpatul care a fost condamnat la X ani cu suspendare pe penal , este dat in judecata de catre partile vatamate constituindu-se proces civil unde partile ... (vezi toată discuția)