avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 732 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Achiziţii publice Cumpararea directa
Discuție deschisă în Achiziţii publice

Cumpararea directa

In cazul cumpararii directe este obligatoriu aplicarea criteriului pretul cel mai mic?
Cel mai recent răspuns: ContSters454516 , utilizator 08:42, 18 Ianuarie 2018
Daca doriti sa evitati o posibila situatie neplacuta ulterioara in care ati putea fi pusa sa dati explicatii/justificari pentru o alta alegere in afara pretului cel mai mic...ar fi recomandabil sa-l alegeti pe acesta in conditiile in care nu exista alte diferentieri in raport cu celelalte oferte prezentate. In eventualitatea unei alte alegeri va trebui sa aveti/sa existe o motivatie pentru alegerea facuta, intrucat este posibil ca la un moment dat "cineva" sa ceara explicatii pentru alegerea facuta...

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Pret neobisnuit de scazut claudiarotar claudiarotar Ce pot face in cazul unei achizitii directe....am patru ofertanti, iar unul dintre ei a prezentat un pret neobisnuit de scazut....criteriul de atribuire e ... (vezi toată discuția)
Pret neobisnuit de scazut dddimitriu dddimitriu Am castigat o licitatie - criteriul: pretul cel mai scazut - la diferenta de 43 lei (patruzecisitrei!!) fata de o alta firma. AC imi solicita raspuns si ... (vezi toată discuția)
Cum e cu 85%? Jurist TM Jurist TM Potrivit prevederilor OUG 925/2006 actualizata, o oferta prezinta un pret aparent neobisnuit de scazut raportat la ce urmeaza a se executa, furniza sau presta, ... (vezi toată discuția)