avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 631 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept civil - moşteniri, drept de ... Cale de atac
Discuție deschisă în Drept civil - moşteniri, drept de proprietate şi altele

Cale de atac

Buna ziua ! Am o problemă cu un vecin căruia i-am făcut plangere penală la Parchet cu dovadă că mi-a furat o bucată din teren . Imi puteti spune va rog care e pedeapsa si care e termenul de raspuns de la Parchet la plângerea mea penală? Vă mulțumesc anticipat
Cel mai recent răspuns: CABINET AVOCAT NICULESCU IONUT , Avocat 13:27, 18 Ianuarie 2018
1 din 1 utilizatori consideră
acest răspuns util
NU plangerea penala era solutia, ci intocmirea unei cereri de chemare in judecata pe drept civil
1 din 1 utilizatori consideră
acest răspuns util
Trebuia sa va consultati cu un avocat,varianta era granituire si revendicare sau doar revendicare in cadrul unui proces civil.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Revendicare imobiliara sau tulburare de posesie? crisandra crisandra Buna ziua! Clientul meu are un teren achizitionat anul trecut de la parintii lui printr-un contract de vanzare -cumparare. Pe acel teren insa, vecinul, de la ... (vezi toată discuția)
Documentatie cadastrala mony mony suntem intabulati din anul 2001-teren cu constructie-; nu am ridicat pana acum gard la limita cu vecinul din stanga noastra, iar anul acesta a inceput el ... (vezi toată discuția)
Bună seara! mă aflu în următoare situație: În urmă cu ... varvea@yahoo.com varvea@yahoo.com Bună seara! Mă aflu în următoare situație: În urmă cu aproximativ 10-12 ani, din proprietatea mea în urma unui acord tacit am cedat o ... (vezi toată discuția)