avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 758 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Dreptul familiei sau probleme ... Firma
Discuție deschisă în Dreptul familiei sau probleme juridice de familie

Firma

Tatal meu este decedat ! Are o firma srl si are datorii. Ce se poate intampla in acest caz? Nu are activitate firma din 2014. Noi ,copiii si mama avem de suferit in urma acestei firme.?Ce e de facut? Nu avem bani pentru a face platile firmei.. ce se poate intampla? Nu a lasat urmas la firma..intra automat mama raspunzatoare?
Ultima modificare: Joi, 18 Ianuarie 2018
Olga c, utilizator
In urma dezbaterii succesiunii, se va mosteni si activul si pasivul. Daca firma nu are activitate, asta nu inseamna ca i se sterg datoriile.
Mama poate ramane fara casa daca nu are de unde sa achite datoriile firmei?

Cabinet de Avocat "Stan Petru Radu" a scris:

In urma dezbaterii succesiunii, se va mosteni si activul si pasivul. Daca firma nu are activitate, asta nu inseamna ca i se sterg datoriile.

Putem stabili o consultatie, unde sa discutam in concret!

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Succesiune si datorii donkey donkey Buna ziua, Tatal meu a decedat acum cateva saptamani si se pune problema succesiunii. El era la a doua casatorie, eu fiind fiul sau din prima casatorie. Cea ... (vezi toată discuția)
Datoriile tatalui decedat barnasorina barnasorina Buna ziua.Acum 3 luni tatal meu a decedat,avand datorii la banca. Deja cei de la banca incep sa ne hartuiasca pe mama vitrega si pe mine,ca trebuie sa platim ... (vezi toată discuția)
Credit la brd IannisM IannisM Buna ziua,tatal meu a luat un credit de la BRD,pe care nu a apucat sa il mai restituie pt ca in iunie ,anul trecut a decedat.Acum cei de la BRD o suna pe mama ... (vezi toată discuția)