avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 800 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Dreptul familiei sau probleme ... Divort
Discuție deschisă în Dreptul familiei sau probleme juridice de familie

Divort

In urma divorțului copilul minor că rămas în grija mea,a mamei și fostul soț a deschis un alt proces prin care cere dreptul la vizita al copilului. Pot cere în instanță un test psihiatric al tatălui și un istoric medical din urmă cu 20 de ani cu intenția de a demonstra că nu are
o influenta pozitivă asupra copilului ? Mă pot reprezenta fara ajutorul vreunui avocat ?
Ultima modificare: Joi, 18 Ianuarie 2018
Florinela2, utilizator
Cel mai recent răspuns: Florinela2 , utilizator 16:37, 18 Ianuarie 2018
In instanta pot fi cerute multe, insa daca nu aveti un inceput de dovada- "ceva" care sa motiveze cat de cat cerinta Dvs, va fi respinsa. In linii generale, influenta mai mult sau mai putin pozitiva nu poate anihila dreptul recunoscut de codul civil, tatalui de a-si vedea copilul. Va puteti infatisa personal, fara obligativitatea asistarii de catre avocat.
Cu stima,
Sunt de acord sa țină legătura dar nu atât de mult cum cere,vacante și două weekenduri pe luna pentru că în trecut a avut probleme psihice pe care mi le-a ascuns pe toată perioada căsniciei iar mie nu îmi dă nimeni vreun act oficial care atestă boala fara acordul lui. Poate instanță să ceară istoricul medical?
Instanta poate cere acest istoric, numai sa reusiti Dumneavoastra sa convingeti instanta ca, in solutionarea cererii este nevoie de acest istoric.
Mulțumesc mult!

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Expertiza psihiatrica in proces de divort abs2010 abs2010 Buna ziua , In prezent sunt implicat intr-un proces de divort cu mai multe capete - incredintare minor 2 ani si partaj . In actiunea introdusa de sotia ... (vezi toată discuția)
Tatic disperat 2 ContSters73184 ContSters73184 In calitate de sot si tatic pot cere eu expertiza psihologica sotiei mele care dupa fiecare cearta banala il ia pe Alex in varsta de 1 anisor pe 30 Mai si ... (vezi toată discuția)
Mama poate pierde copilul? allessandra allessandra Am o prietena ce sufera de schizofrenie de cativa ani. Este in plin proces de divort. La mijloc este un copil minor (4 ani). Este posibil sa piarda copilul ... (vezi toată discuția)