In urma divorțului copilul minor că rămas în grija mea,a mamei și fostul soț a deschis un alt proces prin care cere dreptul la vizita al copilului. Pot cere în instanță un test psihiatric al tatălui și un istoric medical din urmă cu 20 de ani cu intenția de a demonstra că nu are
o influenta pozitivă asupra copilului ? Mă pot reprezenta fara ajutorul vreunui avocat ?
In instanta pot fi cerute multe, insa daca nu aveti un inceput de dovada- "ceva" care sa motiveze cat de cat cerinta Dvs, va fi respinsa. In linii generale, influenta mai mult sau mai putin pozitiva nu poate anihila dreptul recunoscut de codul civil, tatalui de a-si vedea copilul. Va puteti infatisa personal, fara obligativitatea asistarii de catre avocat.
Cu stima,
Sunt de acord sa țină legătura dar nu atât de mult cum cere,vacante și două weekenduri pe luna pentru că în trecut a avut probleme psihice pe care mi le-a ascuns pe toată perioada căsniciei iar mie nu îmi dă nimeni vreun act oficial care atestă boala fara acordul lui. Poate instanță să ceară istoricul medical?