avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 604 soluții astăzi
Forum Bani şi Afaceri ... Tedinţe imobiliare Nelamuriri cazare Untold
Discuție deschisă în Tedinţe imobiliare

Nelamuriri cazare Untold

Buna seara!Doresc sa inchiriez un apartament pentru Untold si nu stiu cum ar trebui sa fac si cat de sigur este.Ar putea respectiva persoana sa falsifice contractul si sa raman fara bani in momentul in care ii virez banii in cont?Ar fi vreun avantaj daca as vorbi personal cu omul decat sa o facem online?tin sa mentionez ca sunt la 300 de km de Cluj si imi este destul de greu sa ajung pana acolo.Multumesc
Cel mai recent răspuns: romanisor , utilizator 22:27, 18 Ianuarie 2018
Exista si riscul sa fiti escrocat...
Si dumneavoastra cum considerati ca ar fi bine sa fac pentru a evita asta?

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Se poate falsifica o carte de identitate ? ContSters332431 ContSters332431 se poate falsifica ci daca se cunoaste cnpul si seria buletinului? (vezi toată discuția)
Putem face punctul de lucru doar pe o camera a imobilului? elena231 elena231 Buna ziua! Doresc sa inchiriez un apartament pentru a desfasura activitatea firmei mele ( un magazin online). Sediul social il aveam deja la o alta adresa. ... (vezi toată discuția)
Repartizare cheltuieli comune intr-o asociatie de proprietari pvstefanes pvstefanes Sunt propietarul unui ap. intr-un bloc cu 20 ap. Am ales pentru plata cheltuielilor modalitatea de transfer bancar online. La transferul sumei in contul ... (vezi toată discuția)