avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 730 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Procedura în faţa instanţei ... Ce se intampla in cazul in care nu mi s-au comunicat ...
Discuție deschisă în Procedura în faţa instanţei civile - reguli, acte, termene, căi de atac

Ce se intampla in cazul in care nu mi s-au comunicat acte?

Buna,

Am contestat un PV de contraventie in instanta si urmeaza sa am termen luni. La precedentul termen, solutia a fost: "Amână cauza în vederea comunicării petentei CD-ul înregistrării video".

Pana astazi nu am primit absolut nimic. La ce ma pot astepta luni in situatia asta?
Cel mai recent răspuns: DIANA POPESCU , Avocat 10:11, 19 Ianuarie 2018
Verificati daca proba video a fost depusa la dosarul cauzei, iar in caz afirmativ veti putea vizualiza inregistrarea si in cadrul sedintei de judecata. In caz contrar, la solicitarea dvs. judecata poate fi amanata pentru acelasi considerent, respectiv comunicarea de catre intimata a inregistrarii video.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Rog ajutor . repunere pe rol contestatie 123km/h pe restrictie 70km/h buna ... Nickolas887 Nickolas887 repunere pe rol contestatie 123km/h pe restrictie 70km/h buna ziua va rog un raspuns ce sanse am ? cum pot sa formulez ca eu nu am fost in acel sector de ... (vezi toată discuția)
Buna ziua, care este procedura de a avea acces la o proba video ... DTDana DTDana Buna ziua, Care este procedura de a avea acces la o proba video pusa intr-un dosar de contraventie circulatie? Este posibil sa primesc video prin email? (vezi toată discuția)
Pregătirea pentru a treia înfățișare la judecătorie pt contestarea procesului verbal Ionel firu Ionel firu Bună seara am făcut și eu contestație pt un proces verbal în care dnl polițist mi-a scris că ma luat cu aparatul radar cu o viteză de 115 km/h m-am ... (vezi toată discuția)