avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1006 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Şomaj, concediu creştere copil, ... Indemnizatie crestere copil
Discuție deschisă în Şomaj, concediu creştere copil, asigurări sociale şi asistenţă socială

Indemnizatie crestere copil

Buna seara. Va rog sa-mi spuneti cat este indemnizatia in cazul in care al doilea copil se naste inainte ca primul copil sa implineasca 2 ani. E la fel cat a fost cu primul copil sau e dupa minim pe economie? Multumesc!
Tatal copilului indeplineste conditiile pentru intrarea in CCC?
Pentru cei 2 ani de CCC ?
Nu, are doar 6 luni de munca (cumulate in ultimul an)
Tatal insa nu doreste concediul paternal, cel de 1 luna, dar se pare ca este obligatoriu..

Cornel Vasile a scris:

Tatal copilului indeplineste conditiile pentru intrarea in CCC?

Ne intereseaza in ultimii doi ani ?
Nu.

Cornel Vasile a scris:

Ne intereseaza in ultimii doi ani ?

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Ambii parinti in ccc in cazul nasterilor succesive -Daniel -Daniel Buna! Am citit informatii si interpretari diferite in legatura cu situatia in care ma aflu si va rog sa-mi spuneti punctul vostru de vedere. Primul meu copil ... (vezi toată discuția)
Valoare indemnizatie radumur radumur Conform legislatiei in vigoare imi poate spune cineva cum se calculeaza concediu paternal in 2018? In 2017 se calcula 85% din venitul mediu net. Daca a ramas ... (vezi toată discuția)
Alocatie copil maryag maryag am 2 copii ,unul face 2 ani in ianuarie iar celalalt are abia 5 luni,primesc alocatie si indemnizatie pt primul iar pentrul al doilea primesc alocatie si ... (vezi toată discuția)