avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 878 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept penal - probleme serioase cu ... se poate?
Discuție deschisă în Drept penal - probleme serioase cu dreptul

se poate?

buna seara!am o mama de 83 ani neexpertizata psihiatric,pe care o suspectez de alzheimer , o dementa senila si o obsesie fata de mine.
eu am 60 ani si locuim impreuna.Mai deunazi a cazut in baie si s-a lovit iar eu am chemat ambulanta.Azi am vazut iesirea din spital in care spune ca mama a declarat ca eu am imbrancit-o in baie si a cazut.Pe baza acestei iesiri cu astefel de diagnostic,eu ce as putea pati,avand in vedere ca mama este obsedata de vreo 4 ani ca ii vreau raul si ca o bat,demonstrand aceasta prin vanataile care le are pe maini si picioare de cate ori se loveste involuntar.???ma puteti incuraja?caci eu deja ma vad in puscarie,stiti cum sunt batranii,cand vor sa fie compatimiti....va multumesc,daca aveti rabdare sa cititi si sa imi raspundeti.
Cel mai recent răspuns: stefan1957 , utilizator 11:08, 21 Ianuarie 2018
Situatia ipotetica prezentata ar putea primi un raspuns de acelasi tip . Pe baza "iesirii din spital" care nu constituie un diagnostic nu veti avea nicio consecinta pana la momentul sesizarii unei autoritati publice, situatie in care veti fi citat pentru a da explicatii,.....
buna ziua si multumesc pentru raspuns.
La doua zile dupa externare a plecat de acasa mama ,eu fiind la serviciu nu stiu cand a plecat dar a venit dupa orele 21...din discutiile telefonice avute cu o cunostinta de familie am auzit-o spunand ca a cazut pe strada si s-a lovit iar foarte rau,avand vanatai si pe fata...Ma puteti sfatui ce pot face ,carei autoritati ma pot adresa ca sa o pot interna intr-un camin de batrani,unde sa poata fi supravegheata,caci dansa nu-si mai ia medicamentele,nu se hraneste ,nu se mai poate autogospodari iar ajutorul meu il refuza deoarece este obsedata de faptul ca eu ii vreau raul Eu in fiecare zi stau in tensiune,de aproape 1 an de zile ca nu stiu cum o gasesc cand vin de la serviciu si in ce stare psihica este(mentionez ca sunt in tratament post operatie cancer de san si va dati seama ca la starea mea astfel de stari nu sunt deloc necesare).In fiecare zi de 2 ani de zile imi sau vorbeste singura si tare ca sa aud,atat ziua cat si noaptea pana adoarme,repeta o istorie de cand m-am nascut eu,cu toate lucrurile rele care i s-au intamplat pana acum ,toate din cauza mea. Astept raspunsul dvstra.Va multumesc!
Ultima modificare: Duminică, 21 Ianuarie 2018
stefan1957, utilizator

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Decaderea din drepturi a unei persoane stefan1957 stefan1957 Buna ziua!Daca cineva de aici are rabdare sa citeasca,ajutati-ma cu un sfat si chiar cu o consultanta de specialitate contra cost! Am mai relatat problema mea ... (vezi toată discuția)
Drept de mostenire corina danila corina danila As dori sa stiu daca matusa mea (sora cu tatal meu) la 89 de ani mai poate vinde bunurile pe care le are. Vanzarea caselor si a bunurilor se face doar pe ... (vezi toată discuția)
Culpa comuna amandeal amandeal In ziua de 12 iulie , efectuand manevra de intoarcere a autoturismului , si mergand in marsarier langa trotoarul din stanga , am oprit sa merg apoi in fata . ... (vezi toată discuția)