Buna.Am in proprietate o casa construită in 1976.Atunci m-au obligat sa fac construcția pe linia de hotar.In prelungirea casei sunt dependințele.Intr-adevăr nu am jgheab scurgere apa pe ele.Si daca il pun,ploaia adunata curge la vecin.Azi m-a amenințat cu darea in judecată daca nu mut clădirea cu juma m in interior.E Vb de o clădire din cărămida,construită in continuarea casei.Nu am cum sa o mut.Ar trebui sa mut si casa?E o casa cu 2 etaje,construită conform legii de atunci,cu dependințe cu tot.Ce se poate face,in ma legal?Multumesc
Ce se poate face in mod legal ? Atunci cand veti primi cererea de chemare in judecata va trebui sa formulati/intocmiti un raspuns la cererea de chemare in judecata, intemeiat in fapt si in drept, pentru a obtine respingerea cererii reclamantului. Acest raspuns il puteti formula singur sau apeland la ajutorul unui avocat. Cu stima,
Intrebare
flamitza
Buna ziua,vreau sa ma lamuriti si pe mine intr-o problema delicata,vecinul meu a construit in spatele casei mele la un metru un garaj si strasina curge ... (vezi toată discuția)