avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1183 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Procedura în faţa instanţei ... intampinare, citatie divort
Discuție deschisă în Procedura în faţa instanţei civile - reguli, acte, termene, căi de atac

intampinare, citatie divort

Buna ziua,

locuiesc in Franta, iar sotul meu a depus actele de divort, in Romania. mentionez ca nu am primit citatia si am aflat abia astazi ca pe 12 februarie este primul termen.
Ce pot sa fac ca sa aman acest termen, tinand cont ca nu pot ajunge momentan in tara si nici nu am un avocat care sa ma reprezinte?
Cel mai recent răspuns: CLAUDIU LASCOSCHI , Avocat 14:10, 19 Ianuarie 2018
Fie contactati un avocat intre timp, fie solicitati instantei amanarea cauzei.
pot sa fac o intampinare si s-o trimit prin mail la judecatorie?
Da, puteti formula o intampinare, desi cam tarziu. Credeam ca intampinarea este depusa si se pune problema de imposibilitate de prezentare la primul termen...
Cea mai bună variantă era sa angajați avocat si sa meargă la termen urmând să se descurce el.
O amânare cerută de dvs. e posibil sa nu aiba succes.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Mama mea este citata in calitate de parat la un proces succesoral. ... SANTIER SANTIER Mama mea este citata in calitate de parat la un proces succesoral. Pe 30,12,2021 a devenit contact direct covid 19, A anuntat DSP, nu si med de familie (inca, ... (vezi toată discuția)
Buna seara . sotia mea a decis sa divorta dar datorita neîntelegerilor ... Vta2 Vta2 Buna seara . Sotia mea a decis sa divorta dar datorita neântelegilor o sa ajungem la tribunal ,problema mea este ca ,eu am.mutatia facuta la socrii mei si ... (vezi toată discuția)
Am aflat ca voi fi citat cu mentiunea de a depune intampinare desi am calitatea de petent Sandutu Sandutu Buna ziua! acesta este primul meu post in acest forum! Am o intrebare si anume;in luna august 2011 am fost sanctionat de catre un agent de la politia rutiera ... (vezi toată discuția)