avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 920 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Dreptul familiei sau probleme ... Buna seara . Sotia mea a decis sa divorta dar datorita ...
Discuție deschisă în Dreptul familiei sau probleme juridice de familie

Buna seara . Sotia mea a decis sa divorta dar datorita neîntelegerilor ...

Buna seara . Sotia mea a decis sa divorta dar datorita neântelegilor o sa ajungem la tribunal ,problema mea este ca ,eu am.mutatia facuta la socrii mei si vreau sa stiu in cazul in care o sa fiu citat pentru divort cum precedez?eu am mutatie acolo dar nu locuiesc ..momentan locuiesc in franta .
Cel mai recent răspuns: Avocat Neagu Elena , Avocat 09:27, 11 Septembrie 2021
Trimiteți instanței adresa dvs actuală unde să fiți citat. Cererea de chemare în judecată vă va fi trimisă la adresa indicată de reclamantă, dar dacă știți sigur că soția dvs a depus acțiune de divorț și v-a citat la o adresă unde nu locuiți efectiv, trimiteți prin email solicitare de citare la locuința dvs actuală.
Multumesc

Adrian ALBU a scris:

Trimiteți instanței adresa dvs actuală unde să fiți citat. Cererea de chemare în judecată vă va fi trimisă la adresa indicată de reclamantă, dar dacă știți sigur că soția dvs a depus acțiune de divorț și v-a citat la o adresă unde nu locuiți efectiv, trimiteți prin email solicitare de citare la locuința dvs actuală.

Contactati un avocat care sa va reprezinte pe tot parcursul procesului deoarece in cadrul divortului este obligatorie prezenta ambilor soti.
Ca sa nu fiti nevoit sa veniti personal în tara la fiecare termen de judecata este necesar sa fiti reprezentat.
Mai mult de atat, trebuie sa formulati si dvs cerere reconventionala prin care sa va solicitati drepturile cu privire la copil pentru ca altfel ramaneti doar cu obligatiile.
Puteti formula si dvs primul cererea de divort daca stiti ca acolo se va ajunge, nu trebuie sa asteptati sa faca doamna pasul acesta.
Ultima modificare: Sâmbătă, 11 Septembrie 2021
Avocat Neagu Elena, Avocat

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Divort radu 72 radu 72 Buna ziua,sotia mea a introdus la Judecatorie cererea de divort dupa 20 de ani de la cununia civila.Mentionez ca eu nu sant de acord cu divortul.De la ... (vezi toată discuția)
Divort cristy29 cristy29 Buna ziua, As dori si eu cateva lamuriri in legatura cu un divort. Sotul meu a depus actele de divort la tribunal. Din cele spuse de el, voi primi in scurt ... (vezi toată discuția)
Cerere reconventionala C.POP C.POP Am fost chemat in judecata de sotie(divort) la domiciliul parintilor ei unde locuieste flotant, invocand ca am locuit impreuna acolo,iar eu am parasit ... (vezi toată discuția)