Buna ziua!
acesta este primul meu post in acest forum!
Am o intrebare si anume;in luna august 2011 am fost sanctionat de catre un agent de la politia rutiera pe motiv ca am depasit viteza legala in localitate.am platiti amenda pe loc dar mi-a fost ridicat si permisul pe 3 luni.Am facut contestatie si l-am recuperat urmand sa il predau ,eventual,dupa rezolutia termenului de judecata.Acum problema este ca in urma procesului am descoperit ca voi fi citat in ianuarie sa depun la dosar intampinarea!Care intampinare,deoarece am depus tot inainte la dosar?!
Mentionez ca nu sunt in tara si daca nu ma prezint sa depun acea intampinare,vor fi consecinte nefaste asupra mea!?
multumesc anticipat!
Eu v-am editat titlul, insa acum am citit cu atentie mesajul dvs. Ce inseamna "am descoperit ca voi fi citat in ianuarie sa depun la dosar intampinarea"? Este imposibil, daca aveti calitatea procesuala de petent, sa fiti citat cu mentiunea de a depune intampinare la dosarul cauzei. Cu aceasta mentiune se citeaza intimatul, nu petentul. Numai din eroare se poate intampla asa ceva, caz in care nu aveti nicio obligatie.
Multumesc de urare si raspuns!
Am descoperit,inseamna ca pe data de 14 dec,ac,am avut un proces la judecatorie si am urmarit pe net rezolutia,intrand pe portalul Ministerului de justitie .
Deci,acolo zice,ca "se amana procesul pana pe data de 24 ian.2012,cand va fi citat petentul,cu duplicatul intampinarii"....asta nu inteleg eu deoarece am depus tot ce aveam de depus!
Multumesc !
Inseamna ca veti fi citat pentru termenul din ianuarie 2012, iar impreuna cu citatia vi se va comunica si intampinarea pe care a depus-o politia. Asta inseamna, nu altceva.
Termene
Martonze
Am primit citaţie azi, 07.01.2014 pentru data de 29 ianuarie. Citaţia a fost emisă de judecătorie în 22.12.2014.În Rezoluţia citită pe site-ul ... (vezi toată discuția)