avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 574 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Codul rutier, contravenţii şi ... Am cumpărat o mașină fără certificat fiscal și ...
Discuție deschisă în Codul rutier, contravenţii şi probleme conexe

Am cumpărat o mașină fără certificat fiscal și am vândut-o tot așa. Acum sunt dată în judecată pentru nepredarea fiscalului și sustragerea talonului. Cum mă pot apăra?

Buna ziua.
Am vandut o masina fara fiscal..proprietarul vechi ducandu.ma de nas pe mine si viitorul proprietar cu eliberarea fiscalului. Culmea,dupa 1 an aproape,sunt instiintata ca sunt data in judecata pt nepredarea fiscalului si pt sustragerea talonului. Ok,fiscalul nu l.am scos pt ca asteptam de la celalalt fiscalul(de la cel de la care am luat.o)..dar talonul clar l.am inmanat cumparatorului! Ce pot face? Ce e de facut? Va multumesc
Ultima modificare: Vineri, 19 Ianuarie 2018
Manuela Rășină, administrator
Cel mai recent răspuns: Madam Mi , utilizator 23:20, 21 Ianuarie 2018
Multumesc de informatie. Asa voi face atunci,nu m.am gandit la asta
Acum, alegerea va aparține.
Chestia cu fiscalul este ceva relativ.
Iar în instanță, se pot spune multe
O regula pe care o spun multor clienți ai mei este că, in instanță nu contează ceea ce știi sau realitatea pe care o știu părțile.
Tot ce contează este ceea ce poți să dovedești.

Apoi, nimeni nu are vreo garanție că va câștiga sau va pierde. In avantaj ies doar avocații.
De aceea, acum, e bine să stați și să așteptați să vedeți cum decurg lucrurile.
Multumesc frumos pt ajutor si timpul acordat

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Data in judecata pt nepredarea fiscalului Madam Mi Madam Mi Buna ziua. V.as ruga sa ma ajutati! Am cumparat o masina fara a mi se preda fiscal(mentionez ca nu prea ma pricep la acte de genul)..ulterior..dupa putin timp ... (vezi toată discuția)
Am vandut masina fara certificat fiscal cyberpunk cyberpunk Buna ziua. In urma cu un an jumatate am cumparat o masina fara certificat fiscal. Dupa 3 luni de circulat cu ea cu numere rosii, am vandut-o. La fel fara ... (vezi toată discuția)
Probleme la vanzare-cumparare auto GabrielCim GabrielCim Am cumparat de curind un auto. De fapt am facut schimb de masini si eu am platit o diferenta de bani. Am incheiat 2 contracte de v-c. Am ascultat ce mi-au spus ... (vezi toată discuția)