avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 764 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Pensionari şi probleme juridice ... Dreptul la pensie sau ajutor social
Discuție deschisă în Pensionari şi probleme juridice legate de pensii

Dreptul la pensie sau ajutor social

Un barbat cu varsta de 68 de ani nu nici un venit deoarece are numai 11 ani vechime in campul muncii, a fost singur la parinti si a mostenit pamant (din care mai mult in vatra casei decat i s-ar cuveni ceva ajutor de la primarie ), nu are sotie, copii sau rude apropiate care sa-l ajute. Cum poate fi ajutat si cat ar trebui platit pentru completarea anilor de vechime pensie ?

Alte discuții în legătură

Ajutor de deces si pensia din luna decesului mihacion mihacion Buna ziua, Matusa mea (sora bunici mele) a decedat recent. Era la acea data pensionara si noi ne-am ocupat deingrijirea ei in ultimi doi ani precum si de ... (vezi toată discuția)
Mostenire din donatie rina68 rina68 Buna ziua, am o prietena care a fost casatorita timp de 16 ani cu un barbat, el a decedat de curand. Nu au avut copii . Casa in care au locuit a fost o donatie ... (vezi toată discuția)
Pensie de urmas sau pensionare la virsta standard nemrodica nemrodica rodica : in februarie 2011 implinesc 57 ani am o vechime in munca de 25 ani si 4 copii nascuti si ingrijiti inurma a 2 operatii la ambele picioare nu am putut ... (vezi toată discuția)