avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 570 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Executare silită Întoarcere la executare silita
Discuție deschisă în Executare silită

Întoarcere la executare silita

Bună ziua!
Am avut un proces constând în contestatie la executare pe care l am câștigat, ulterior acestui proces am făcut întoarcere la executare pt a mi se restitui taxa de timbru judiciar plus o suma de bani ( realizata dintr o singura poprire , atat a apucat executorul sa oprească) am câștigat și întoarcerea la executare prin hotărâre judecătorească din data de 20 12.2017 dar executorul nu a dat nici un semn de viata ...nu mi a returnat banii. 
În cazul acesta ce mai am de făcut?
Cel mai recent răspuns: acn , utilizator 07:26, 20 Ianuarie 2018
1 din 1 utilizatori consideră
acest răspuns util
Puteti sa il notificati pe creditorul care a demarat executarea silita impotriva dvs. sa va restituie suma executata. La randul sau, executorul judecatoresc este obligat, conform legii, sa se conformeze masurilor dispuse de catre instanta.
Sentinta obtinuta poate fi, de asemenea, pusa in executare, de aceasta data de catre dvs., in calitate de creditor,
1 din 1 utilizatori consideră
acest răspuns util
Apelați și dvs la un executor judecătoresc pentru a vă recupera banii.
Executorul creditorului probabil că între timp a virat banii către creditor, deci dvs pe creditor trebuie să-l executați silit.
Bună ziua!
Notificarea o fac doar către creditor și o pot face și online, adică direct prin mail sau trebuie trimisa prin posta?
Către executor am trimis mail dar nu s a sinchisit sa mi dea nici un mesaj.
Va mulțumesc mult de tot !
Weekend plăcut!

Bună ziua, d le Dapix!
Eu pe creditor l am dat în judecata câștigând, am hotărâre judecătorească în urma căreia ar trebui sa se conformeze. Nu mi se pare firesc și deloc corect ca eu acum sa contactez în executor pt a mi recupera banii de drept câștigați în urma unei hotărâri judecătorești.
Acel creditor ....împreună cu executorul lui de ce nu se conformează hotărârii?
Va mulțumesc tare mult pt răspuns.
O zi frumoasa! Weekend plăcut.
Ultima modificare: Sâmbătă, 20 Ianuarie 2018
gi-jane2, moderator

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Recuperare suma poprita acn acn Bună ziua! Am avut un proces constând în contestatie la executare pe care l am câștigat, ulterior acestui proces am făcut întoarcere la executare pt a ... (vezi toată discuția)
Buna ziua. va rog sa ma ajutati cu un sfat. am apelat la un executor ... Florina Crisan Florina Crisan Buna ziua. Va rog sa ma ajutati cu un sfat. Am apelat la un executor judecatoresc pt. a recupera o suma de bani. Debitorul a facut contestatie la executare si ... (vezi toată discuția)
Intoarcere executare silita AlinaDumitrache AlinaDumitrache Am castigat intoarcerea executarii silite, sau desfiintat toate titlurile executarii si s-a dispus recuperarea sumelor executate. Daca cealalta parte face apel ... (vezi toată discuția)