avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1290 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Executare silită Intoarcere executare silita
Discuție deschisă în Executare silită

Intoarcere executare silita

Am castigat intoarcerea executarii silite, sau desfiintat toate titlurile executarii si s-a dispus recuperarea sumelor executate. Daca cealalta parte face apel se poate schimba sentinta?
Cel mai recent răspuns: AlinaDumitrache , utilizator 13:23, 1 Ianuarie 2019
Exista teoretic si aceasta posibilitate dar un raspuns il puteti primi doar de la cineva care studiaza actele dvs.
Am uitat sa precizez ca au fost 2 procese separate. Mi s-a admis contestatie la executare cu mentiune definitiva si irevocabila , cu desfiintarea tuturor actelor de executare silita si creditorul nu a formulat nici recurs nici apel. Executorul judecatoresc mi-a trimis instiintare de desfiintare a popririlor . Al doilea proces a fost pentru intoarcerea executarii silite si implicit recuperarea sumelor oprite. L-am castigat, judecatoria obligand creditorul la restituirea sumelor si a cheltuielilor de judecata. Intrebarea era pentru cazul in care se face apel , exista posibilitatea sa nu mi se returneze banii desii titlurile executorii au fost desfiintate in totalitate? Trebuie sa incep alt proces cu ei ? Multumesc

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Admiterea contestatiei la executare e executorie? stelarman20001 stelarman20001 avem urmatoarea situatie. instanta de fond admite contestatia la executare si declara nule toate actele de executare dar nu trece in dispozitiv ca este ... (vezi toată discuția)
Intoarcerea executarii este "executata" de acelasi executor? catinf catinf Buna ziua, Am achitat debitul in calitate de tert dobanditor imobil, iar intre timp contestatia mea la executare s-a admis (in apel), desfiintand executarea ... (vezi toată discuția)
Dispunere desfiintare poprire Gabigabi67 Gabigabi67 Buna ziua, Astazi am primit hotararea judecatoareasca in care\" se dispune desfiintarea popririi pana la suma concurenta de 40.000\" as dorii sa stiu cum pot ... (vezi toată discuția)