avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 515 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Dreptul muncii - contract de ... Doua joburi
Discuție deschisă în Dreptul muncii - contract de muncă, demisie, salariu şi altele

Doua joburi

Buna ziua
Ca persoana fizica sunt angajata momentan la 8h , si as vrea sa ma mai angajez la inca un job tot 8 ore, stiu ca legal e 12hr , dar cu ce pot sa ma trezesc daca chiar ma angajez in doua locuri la 8h
Riscuri? Amenzi? cat ?cum?
Multumesc
Cel mai recent răspuns: Cornel Vasile , Consilier juridic 19:54, 19 Ianuarie 2018
~ Conținut șters la cerere ~
Dle, eu am intrebat cu totul si cu totul altceva! Nu am cerut sfaturi, nu am cerut pareri!
Mai cititi odata intrebarea mea!
cu ce pot sa ma trezesc daca chiar ma angajez in doua locuri la 8h
Riscuri? Amenzi? cat ?cum? EXACT ASTA AM INTREAT SI MAI SUS!
Se poate sa imi raspundeti la aceste mici intrebari?
Nu riscati nimic si nici nu primiti amenzi pentru doua c.i.m. cu norma intreaga.
Domnule eu vreau sa stiu ce amenda primesc daca sunt in 2 locuri angajata?????
cat de mult? in lei? in euro? cum imi puteti explica mai bine??
Deci nu ma asteptam pe un site de genu sa fie lume atat de GREA DE CAP!
EU VREAU DOMNULE SA IMI IAU RISCU de a ma angaja in 2 locuri , dar vreau sa stiu amenda si ce poate sa mi se intample? imi desfac ambele contracte de munca? ma afecteaza cu ceva pe viitor!
vai de p...
Interventie moderator

Daca considerati ca suntem grei de cap, atunci dvs chiar nu cititi raspunsurile primite.

Un singur mesaj de genul celui de mai sus si va asigur o vacanta de 7 zile in care doar veti citi mesajele pe acest Forum , fara sa mai scrieti.
Ultima modificare: Vineri, 19 Ianuarie 2018
Cornel Vasile, Consilier juridic

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Amenda contraventionala. contestarea amenzii. dumutaadrianred dumutaadrianred Buna seara, curiozitatea ma face sa va intreb in legatura cu niste amenzi. Pe scurt, intr-o seara doi prieteni se cearta intr-un loc, fara violente, doar ... (vezi toată discuția)
Amenda pentru suspendare permis 90 zile art 103, alin 1, lit. c. MihaiPt MihaiPt Buna ziua. In nota de informare primita acasa nu apare nimic legat de plata vreunei amenzi, in afara informarii celor 90 de zile de suspendare, in baza art ... (vezi toată discuția)
Daca am cumparat apartamentul acum 35 ani si 3 pereti din bca ... gerhardt gerhardt daca am cumparat apartamentul acum 35 ani si 3 pereti din BCA nu erau fizic dar pe pla erau , ce se poate face ? srie cineva ce costuri sunt ? ce drumuri se ... (vezi toată discuția)